Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Πώς οι τοξίνες βλάπτουν τα ενεργειακά πεδία του σώματος σας ...




Το ανθρώπινο σώμα είναι μια καταπληκτική βιολογική κβαντική "μηχανή" που έχει απίστευτες δυνατότητες. Όταν κοιτάμε το ανθρώπινο σώμα εξωτερικά, βλέπουμε μια όμορφη βιολογική μορφή, φτιαγμένη από σάρκα. Ωστόσο, κάτω από τη σάρκα υπάρχουν πολλά διαφορετικά στρώματα των ιστών.

Αυτό που πολλοί από εμάς δεν καταλαβαίνουν για το ανθρώπινο σώμα είναι ότι είναι, επίσης, από τους τομείς της ενέργειας και τις ενεργειακές δομές, που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε αυτά τα τσάκρα, τους μεσημβρινούς, και την αύρα. Η ιδέα της ύπαρξης των τσάκρα, των μεσημβρινών και της αύρας ήταν κάποτε για γέλια από τους συμβατικούςς δυτικούς επιστήμονες, αλλά λόγω των νέων εξελίξεων σε λεπτές τεχνολογίες ανίχνευσης ενέργειας, πολλοί επιστήμονες αρχίζουν να παραδεχονται ότι υπάρχουν αυτά τα ενεργειακά συστήματα.


Στα θεμελιώδη επίπεδα, το ανθρώπινο σώμα είναι ένα ολόγραμμα από συμπυκνωμένο φωτός ή ενέργεια.Αν αυτό είναι αλήθεια, πώς δεν βλέπουμε το σώμα μας, όπως το φως; Ο λόγος για τον οποίο δεν βλέπουμε το σώμα μας, όπως το φως, είναι επειδή το μυαλό μας επεξεργάζεται τους ενεργειακούς κώδικες του σώματος μας φωτός ως ύλη, προκαλώντας μας να δούμε το σώμα μας ως σάρκα, αντί του φωτός. Αν αυτό είναι δύσκολο για σας να το πιστέψετε, διαβάστε αυτό το διαφωτιστικό άρθρο με τίτλο Συχνότητα και Δόνηση: το πώς θα δημιουργήσουν τις δομές της ύλης και της ζωής .


Η στιγμή που το μυαλό μας επεξεργάζεται τις πληροφορίες του σώματός για φως, μας εξαπατά στο να πιστέψουμε ότι το σώμα μας είναι πραγματικά φτιαγμένο από σάρκα και αίμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι το θέμα που αποτελεί το φυσικό μας σώμα είναι πραγματικά μια ψευδαίσθηση. Σημαίνει απλώς ότι η ύλη λειτουργεί παρόμοια μια ψευδαίσθηση. Από τη σκοπιά του φυσικού μας εαυτού, είναι πολύ πραγματικό για μας.


Πώς τα τρόφιμα και οι περιβαλλοντικές τοξίνες βλάπτουν τα ενεργειακά σας πεδία

Κατανοώντας ότι το σώμα σας είναι πραγματικά από την ενέργεια ή το φως είναι απαραίτητο για την κατανόηση του πώς οι τοξίνες μπορούν να βλάψουν τα ενεργειακά σας πεδία. Το σώμα σας έχει πολλά διαφορετικά πεδία της ενέργειας. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, αυτά τα ενεργειακά πεδία έχουν μαγνητικές και ηλεκτρικές ιδιότητες. Η κατάλληλη διάρκεια για αυτούς τους τύπους των πεδίων ενέργειας είναι τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Το σώμα σας κάνει μια καταπληκτική δουλειά δημιουργώντας αμέτρητα ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Πολλά από αυτά τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία είναι μικρά και είναι δύσκολο να ανιχνευθούν. Αυτά που είναι εύκολο να ανιχνευθούν είναι το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της καρδιάς και η αύρα.


Όταν το σώμα σας είναι υγιές, παράγει συχνά τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία που ρέουν σωστά και είναι ως επί το πλείστον δωρεάν από την αρνητική ενέργεια και πληροφορίες. Όταν το σώμα σας είναι κορεσμένο με τα τρόφιμα και τις περιβαλλοντικές τοξίνες, όπως τα βαρέα μέταλλα, φθοριούχο νάτριο , ραφιναρισμένη ζάχαρη, και τα φυτοφάρμακα, οι τοξίνες αυτές διαταράσσουν τη διαδικασία ηλεκτρομαγνητικού επικοινωνίας βιοφωτονίων, που είναι το "ζωντανό φως» στα κύτταρα. Αυτή η διαταραχή στη συνέχεια προκαλεί ανώμαλους ηλεκτρομαγνητικούς συντονισμούς, που επηρεάζουν το πώς το σώμα σας παράγει ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Αυτές οι τοξίνες, επίσης, παρεμβαίνουν με τη διαδικασία της επικοινωνίας των κυττάρων, επειδή δρουν σαν ένα είδος ηλεκτρικού θορύβου στο σώμα σας.


Πώς τοξίνες βλάπτουν τα κύτταρα και το DNA σας

Τα τρόφιμα και οι περιβαλλοντικές τοξίνες μένουν στο σώμα σας, προκαλώντας ανώμαλς ηλεκτρομαγνητικές αντηχήσεις. Με την πάροδο του χρόνου, αυτά οι μη φυσιολογικοί ηλεκτρομαγνητικοί συντονισμοοί θα προκαλέσουν επιβλαβείς βιοχημικές αλλαγές στο σώμα σας, οδηγώντας σε σοβαρές ιατρικές καταστάσεις. Εκτός από αυτό, τα τρόφιμα και οι περιβαλλοντικές τοξίνες μπορεί επίσης να μειώσουν τον αριθμό των ηλεκτρονίων στο σώμα σας. Όταν μέσα στο σώμα σας, τα τρόφιμα και οι περιβαλλοντικές τοξίνες συχνά δρουν σαν ελεύθερες ρίζες.


Οι ελεύθερες ρίζες είναι βασικά μόρια από τα οποία λείπουν ορισμένα ηλεκτρόνια. Αυτό το χαρακτηριστικό κάνει τις ελεύθερες ρίζες να είναι πολύ καταστροφικές για τα μόρια του σώματός σας, γιατί όταν μέσα στο σώμα σας, οι ελεύθερες ρίζες ήθελαν να κλέψουν τα ηλεκτρόνια από τα μόρια των ιστών και το DNA σας. Θεωρείται φυσιολογικό να υπάρχει μια ορισμένη ποσότητα ελεύθερων ριζών στο σώμα σας. Ωστόσο, όταν υπάρχουν πάρα πολλά από αυτά στο σώμα σας, μπορούν να βγουν εκτός ελέγχου, προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις μοριακής που μπορούν να βλάψουν το DNA και τα κύτταρά σας.


Αν δεν λάβετε μέτρα για να μειώσετε το ποσό της διατροφής και των περιβαλλοντικών τοξινών στο σώμα σας, μακροπρόθεσμα, η αρνητική ενέργεια και οι πληροφορίες ότι αυτές οι τοξίνες απελευθερώνονται στα ενεργειακά σας πεδία θα τα μολύνουν τόσο πολύ ώστε τα ενεργειακά σας πεδία δεν θα να είναι σε θέση να λειτουργήσουν σωστά. Τα ενεργειακά σας πεδία παίζουν σημαντικό ρόλο για την υγεία σας, επειδή είναι μερικά από τα σημαντικότερα συστήματα της ενέργειας του σώματός σας, που λειτουργούν σαν ένα δίκτυο επικοινωνίας, που επιτρέπει το μυαλό σας, το σώμα και τα κύτταρα να επικοινωνούν και να εργαστούν περισσότερο σε αρμονία. Τα ενεργειακά σας πεδία περιέχουν επίσης τις πληροφορίες που είναι σημαντικές για την εξέλιξη και την επιβίωση σας.


Πηγή:
. Eversole, Finley Ενεργειακή Ιατρική Τεχνολογίες: το όζον Θεραπεία, μικροκρυστάλλους θεραπείας συχνότητας, και το Μέλλον της Υγείας . Εσωτερικές Παραδόσεις. Ρότσεστερ, Βερμόντ, 2013.
Πηγή: Energy Fanatics - kavalarissa.eu

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου