Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Τα Γρανάζια των Συμπαντικών Νόμων …


Από: Δρ Χρυσόστομο Μαυροθαλασσίτη –

Εισαγωγή … Θέλω να πάμε στα παρασκήνια, εκεί που γυρίζουν τα γρανάζια των συμπαντικών νόμων. Εκεί που αρχίζουν τα όρια της μεταφυσικής. Θα προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε ένα μικρό κομματάκι από τις επιστήμες της συμπεριφοράς και ψυχολογίας.
Η συνειδητότητα επικοινωνεί μέσα από δονήσεις ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων. Αυτές οι συχνότητες συνδέονται μεταξύ τους και συνεργάζονται, ώστε κάθε μια να ευεργετεί το σύνολο. Ο νους μας έχει φτιαχτεί να διαμορφώνει εμπειρίες και να εξελίσσεται με βάση τις εντολές που του δίνει η συνειδητότητα μας.

Σπορά … Ας πάμε λίγα χρόνια πίσω τότε που γεννηθήκαμε. Η ψυχή μας είναι αθώα. Μοιάζει με ένα φρεσκοσκαμμένο χωράφι με εκπληκτικό χώμα, που ότι κι αν σπείρεις θα καρποφορήσει. Κατεβαίνοντας σε αυτή τη ζωή φέραμε μαζί μας και κάποια δώρα του Δημιουργού. Τους σπόρους μας. Την αγάπη, τη μοναδικότητα μας, την διαφορετικότητα μας. Στο χωράφι της ψυχής θα βλαστήσουν οι σπόροι μας και θα γίνουν τα χαρίσματα και τα ταλέντα μας.
Αυτό το χωράφι είναι τόσο μεγάλο όσο και η δύναμη της ψυχής του κάθε ενός. Σε αυτό τον ενεργειακό χώρο δεν έχουμε πρόσβαση μόνο εμείς αλλά και κάθε ανώτερη, αλλά προσέξτε ασώματη ενέργεια που θέλει μέσα από τα δικά μας μάτια, τα δικά μας αισθητήρια να έρθει σε επαφή με τον χώρο μας. Αυτές οι ενέργειες λέγονται σκεπτομορφές. Δεν μπορούμε να τις ξεχωρίσουμε, όπως δεν μπορεί να το κάνει και μια κλώσα που μεγάλωσε ταυτόχρονα και κοτοπουλάκια και παπάκια. Είναι όλα παιδιά της.

Φοβίες … Άλλες από αυτές είναι καλοπροαίρετες, άλλες κακόβουλες. Οι αρνητικές σκεπτομορφές μας προκαλούν φοβίες. Υπάρχουν τρεις τρόποι να τις ξεπεράσουμε.
Ο πιο απλός είναι να πούμε ότι αυτά που μου λέει ο νους μου δεν είναι δικά μου. Τις αφήνουμε να μας προσπεράσουν χωρίς να δώσουμε σημασία.
Ο δεύτερος είναι να φανταστούμε ότι αυτές οι φοβίες είναι ζιζάνια που μας έχουν κυριέψει, και να τις ξεριζώσουμε.

Ο τρίτος τρόπος που μου αρέσει περισσότερο είναι να δηλώσουμε τι θέλουμε. Αν δεν δηλώσουμε τίποτε, τότε θα γίνουμε μια … συμπαντική πόρνη. Θα δηλώσουμε ξεκάθαρα 100% τι θέλουμε να είμαστε ή τι δεν θέλουμε.

Χαχα όχι όμως δηλώσεις του τύπου είμαι ολίγον έγκυος, δηλ. 80%-20%. Διότι τότε κινδυνεύουμε παρά το ότι θα έχουμε το μεγαλύτερο ποσοστό να χάσουμε όπως έχασε η Χίλαρι από τον Τραμπ.
Γιατί γίνεται όμως αυτό; Επειδή η γη είναι μια ζώνη ελεύθερης βούλησης. Αυτό σημαίνει ότι όλα επιτρέπονται. Είμαστε ουδέτερες ενέργειες άρα και αρκετά εύπλαστες. Ζούμε σε ένα κόσμο διττότητας. Θυμηθείτε ότι μέσα μας εμπεριέχεται τόσο το φως, όσο και το σκοτάδι. Παρ’ όλα αυτά ας μην αποθαρρυνόμαστε από την παρουσία της σκιάς. Μας προσδίδει ομορφιά και κατανόηση στο φως. Άλλωστε ο Πρωταρχικός Δημιουργός μας προίκισε με μια και μόνη ικανότητα. Να έχουμε την απόλυτη κυριαρχία πάνω στο σώμα μας και πολύ περισσότερο πάνω στην ψυχή μας.
Δεν χρειαζόμαστε τίποτα περισσότερο από τον εαυτό μας. Παίζουμε σε ένα θέατρο. Ενσαρκωθήκαμε σαν άνθρωποι, προσπαθούμε να εξελιχθούμε και να γίνουμε κάτι περισσότερο από ένας άνθρωπος και κατόπιν συνειδητοποιούμαι ότι από την αρχή ήμασταν κάτι παραπάνω από άνθρωπος!
Δήλωση … Πρέπει να δηλώσουμε με απόλυτο θάρρος και σαφήνεια τι θέλουμε. Θα πούμε.

• Έχω την απόλυτη κυριαρχία στο σώμα μου και στην ψυχή
• Δεν επιτρέπω σε καμιά ξένη προς εμένα ενέργεια να βρίσκεται μέσα μου
• Στην περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια ζητήστε από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ να σας προστατεύει και θα το κάνει

Είναι καιρός να πούμε ότι θα είμαστε χαρούμενοι δημιουργικοί και γεμάτοι αγάπη. Θυμηθείτε! Είμαστε κορυφαίοι σαν ψυχές, γι’ αυτό άλλωστε σωματοποιηθήκαμε αυτή την περίοδο. Αλλιώς δεν θα το κάναμε. Θα μέναμε εκεί ψηλά που τώρα βρίσκεται εκεί μόνο το 20% μας. Σκοπός μας είναι να ανακατασκευάζουμε πραγματικότητες, απλώς χάσαμε την διαδικασία της μνήμης.
Θα δηλώσουμε ότι δεχόμαστε επιρροές μόνο από καθαρές, αγνές ενέργειες. Θα ευχαριστήσουμε τις αρνητικότητες που μεγάλωσαν μαζί μας σαν ζιζάνια, αλλά θα ζητήσουμε να φύγουν δίχως φόβο και πάθος. Έτσι απλά. Να πάμε και πιο πέρα; Θέλετε να ανέβετε ένα ακόμα σκαλοπάτι; Aς χρησιμοποιήσουμε την υπεραισθητική αντίληψη πραγμάτων δηλ. την έκτη αίσθηση.

Εύκολα μπορεί να δει κάποιος όλα τα ξένα στοιχεία που εμπεριέχει το ενεργειακό του πεδίο, ή το πεδίο των άλλων. Από την στιγμή που θα συνειδητοποιήσουμε την διαφορετικότητα τους και τους το απαιτήσουμε θα πάψουν πια να μας ελέγχουν. Εμείς είμαστε ο οδηγός και αυτοί είναι απλοί επιβάτες.
Από τον Πρωταρχικό Δημιουργό μόνο εμείς έχουμε την απόλυτη εξουσία πάνω στο σώμα, το νου και την ψυχή μας. Θα μας πάρει λίγο χρόνο να οργανώσουμε στο μυαλό σας αυτή τη δήλωση, ανάλογα με την ελκτική δύναμη της σκέψης, αλλά θα οδηγήσουμε το όχημα του νου μας στην
απελευθέρωση. Άλλωστε είπαμε είμαστε μικροί θεοί και δεν το ξέρουμε.
Ανασηκώστε το κεφάλι, ψηλά το σαγόνι, ευθειάστε την σπονδυλική στήλη, πάρετε μια βαθιά ανάσα, φέρτε τα χέρια στην απαγωγή 
(σαν να κάνετε
το σώμα σας σημείο του σταυρού) και πέστε ένα γλυκό ευχαριστώ στον Δημιουργό.
Κάθε πολιτισμός που τιμά τον εαυτό του θα είναι ολοκληρωμένος μόνον όταν συγχωνευθεί με τον Δημιουργό του. Στην ελευθερία της ύπαρξης μας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου