Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Αλλάξτε τη ζωή σας με το διαχρονικό, δυναμικό, διαλογισμό του νερού




Ψυχήσιν Θάνατος ύδωρ γενέσθαι, ύδατι δε θάνατος γην γενέσθαι, εκ γης δε ύδωρ γίνεται, εξ ύδατος δε ψυχή.

Ηράκλειτος, 544-484 π.Χ., Ίων φιλόσοφοςΑπό το Ζάχο Σκαφίδα


Το νερό είναι εύπλαστο, ακούει και καταγράφει τις επιθυμίες μας


Για τις ψυχές θάνατος είναι να γίνουν νερό, για το νερό θάνατος να γίνει γη, από τη γη γίνεται νερό κι απ' το νερό ψυχή. (Ηράκλειτος, 544-484 π.Χ., Ίων φιλόσοφος) Αν αντιστοιχήσουμε, τη γη με το σώμα, το νερό με τη ψυχή και τη ψυχή με το πνεύμα, ο φιλόσοφος περιγράφει πριν χιλιάδες χρόνια την κάθοδο του πνεύματος στη ύλη και την άνοδο της ύλης στο πνεύμα.


Όλοι γνωρίζουμε το θαύμα του Ιησού στην Κανά της Γαλιλαίας.


“λέγει αὐτοῖς ὁ ᾿Ιησοῦς· γεμίσατε τὰς ὑδρίας ὕδατος. καὶ ἐγέμισαν αὐτὰς ἕως ἄνω.
καὶ λέγει αὐτοῖς· ἀντλήσατε νῦν καὶ φέρετε τῷ ἀρχιτρικλίνῳ. καὶ ἤνεγκαν.
ὡς δὲ ἐγεύσατο ὁ ἀρχιτρίκλινος τὸ ὕδωρ οἶνον γεγενημένον”


Ο Δρ Masaru Emoto ήταν από τους πρώτους που πειραματίστηκε με τις κρυσταλλικές μορφές των μοριακών συγκεντρώσεων του νερού. Ακολούθησαν και άλλοι που διαπίστωσαν ότι η σκέψη έχει επίδραση στις μοριακές δομές νερού. Ξέρουμε την επίδραση που έχει η προσευχή και έχουμε ακούσει για τις ιδιότητες του αγιασμού σαν χριστιανοί.


Όσοι θέλουν μια εκτεταμένη μελέτη με σχετικά βίντεο και εικόνες θα πρέπει να μελετήσουν το άρθροΝερό, Ο αλλόκοτος εξωγήινος





Εδώ θα ασχοληθούμε με ποιό τρόπο θα πετύχουμε τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή μας με τη χρήση του νερού.


Ποιοι παράγοντες συμβάλουν στο δυναμικό διαλογισμό


1. Θα περιμένατε να διαβάσετε συνταγές μαγείας, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, η μαγεία στην εποχή μας είναι η επιστήμη.
Στο πείραμα της διπλής σχισμής ο παρατηρητής επιδρά στη κατάσταση του παρατηρούμενου κύματος και το κάνει να συμπεριφέρεται σαν σωματίδια. Και όχι μόνο, σε πείραμα παρατήρησης στο φως άστρων που έρχεται στη γη μετά από εκατομμύρια έτη, όταν διαθλάται από βαρυτικά πεδία αστέρων και παρατηρηθεί, ο παρατηρητής προκαλεί αλλαγή στη κυματική μορφή του και καθορίζει το παρατηρούμενο. Η σκέψη αλλάζει και το παρελθόν μας λέει ο (John Wheeler) Τζον Γουίλερ.


“Η Κβαντομηχανική μας ανάγκασε να λάβουμε σοβαρά υπ΄ όψιν ότι ο παρατηρητής είναι αναγκαίος για την δημιουργία του Σύμπαντος όπως και το Σύμπαν είναι αναγκαίο για την δημιουργία του παρατηρητή” Βλέπε το χρονικό του Χρόνου. Stephen Hawking. Σελίδα 236.


Ο Τζων Γουίλερ επίσης θεωρεί ότι το Σύμπαν δημιουργήθηκε, αφού δημιουργήθηκε η ανθρώπινη συνείδηση που έδωσε απτή πραγματικότητα στο Σύμπαν, όχι μόνο για το παρόν του αλλά και για το παρελθόν του. Με το να παρατηρεί ο άνθρωπος τα φωτόνια της κοσμικής ακτινοβολίας, την ηχώ της μεγάλης έκρηξης, δημιουργεί την ίδια την μεγάλη έκρηξη και το Σύμπαν.
Βλέπε Κβαντική Φυσική και Πραγματικότητα. John Gribbin. Σελίδα 277.


Το “κοίταγμα” είναι μια δράση συνειδητότητας που δημιουργεί “κάτι” για να το δούμε.


2. Το Καρδιομαθηματικό Ινστιτούτο έχει ανακαλύψει πως γύρω από την ανθρώπινη καρδιά υπάρχει ένα πεδίο ενέργειας που έχει το σχήμα ενός σωλήνα. Το ονόμασαν “the Tube Torus” (ο ‘Αγωγός Βάσης’) και εκτείνεται 1,5-2,5 μέτρα μακριά από την καρδιά. Το ερώτημα είναι : Μέσα σ’ αυτό το αναγνωρισμένο πεδίο, θα μπορούσε να υπάρχει και μια άλλη μορφή ενέργειας, η οποία να μεταφέρεται από αυτό πέρα από το σώμα μας; Κι έτσι ετοίμασαν ένα πείραμα για να εξετάσουν αυτή τη θεωρία. Πήραν ανθρώπινο DNA και αφού το απομόνωσαν, ζήτησαν από άτομα ειδικά εκπαιδευμένα, να νοιώσουν συναφή και πολύ καθαρά συναισθήματα: συναισθήματα αγάπης, εκτίμησης, συμπόνιας, θυμού, οργής, μίσους. Καθώς αυτά τα εκπαιδευμένα άτομα είχαν αυτά τα συναισθήματα, εκείνοι κατέγραφαν τον τρόπο με τον οποίο αντιδρούσε το DNA. Ανακάλυψαν λοιπόν, ότι στην παρουσία εκτίμησης, αγάπης, συμπόνιας, συγχώρεσης, το DNA έγινε τρομερά ‘χαλαρό’.


3. Η μεγιστοποίηση των δύο αυτών βασικών, όπως πολλοί ξέρουν, γίνεται στη διαλογιστική κατάσταση άλφα και περισσότερο τη θήτα. Ο Mark Robert Waldman είναι συν-συγγραφέας του best-seller Πώς ο Θεός αλλάζει τον εγκέφαλό μας, περιγράφει πως ένας, εύκολα μπορεί να πάει στη κατάσταση θήτα (σχετικό κείμενο και βίντεο στο Πώς Διαλογισμός για τον "Θεό" Αλλάζει το μυαλό σας )


Πρόκειται να σας ζητήσω να χασμουρηθείτε. Και έχουμε σαράντα τρεις τεκμηριωμένες μελέτες για να σας δείξω ότι αυτός είναι ένας από τους οκτώ καλύτερους τρόπους που θα ασκήσουν το μυαλό σας.


Οπότε ας ξεκινήσουμε. Κλείστε τα μάτια σας, αν αισθάνεστε άνετα. Το χασμουρητό, είναι πολύ μεταδοτικό. Αναπνεύστε βαθιά. Τεντωθείτε, αν δεν αισθάνεστε καλά. Στριφογυρίστε το κεφάλι σας, τινάξτε τα χέρια και τα πόδια σας. Φανταστείτε τον δημιουργό σαν φως μέσα στο οποίο εσείς βρίσκεστε και είστε αέρινοι. Αισθανθείτε την απέραντη αγάπη του ( για όσους δυσκολεύονται, ας φανταστούν κάτι που αγάπησαν κάποτε πολύ ). Όσοι μπορούν θα αισθανθούν την απεραντοσύνη και τη σοφία. Κάνετε διεύρυνση συνείδησης και φανταστείτε ότι εσείς είστε αυτό το φώς, η αγάπη, η σοφία. Τώρα μέσα από αυτή τη κατάσταση μπορείτε να οραματιστείτε.


Μέχρι τώρα πετύχαμε, τη χαλάρωση, τον εγκέφαλο μας να είναι στη κατάσταση θήτα, σύμφωνα με τις μελέτες του Mark Robert Waldman και το συναίσθημα της αγάπης. Τώρα αρχίζει η παρατήρηση από εκεί, μέσα από το λευκογάλαζο φως που είμαστε ένα.


Παίρνουμε ένα μπουκάλι σε χρώμα μπλε κοβαλτίου ( στο άρθρο Νερό, Ο αλλόκοτος εξωγήινος έχω αναφέρει που θα βρείτε ). Το γεμίζεται με νερό της αρεσκείας σας, το βάζετε σε μέρος που θα το δει ο ήλιος το λιγότερο μια ώρα. Αν δεν υπάρχει ήλιος παραλείπουμε αυτή την διαδικασία. Πιάνουμε με τα χέρια το μπουκαλάκι και αρχίζουμε τον οραματισμό μέσα από το λευκογάλαζο φως. Όσους δυσκολεύει αυτή η διαδικασία μπορούν να ξεκινήσουν το οραματισμό μέσα από απλή χαλάρωση όπου πρέπει να έχουν αυξημένα θετικά συναισθήματα, απλώς θα έχουν πιο αργά αποτελέσματα και μεγαλύτερο χάσιμο ενέργειας.


Οι βασικοί απαραίτητοι οραματισμοί




1. Φανταζόμαστε ότι το νερό αυτό έχει προέλθει από μια όμορφη πηγή η καταρράκτη που έχουμε κάποτε δει. Βλέπουμε καθαρά την εικόνα να παίρνουμε το νερό από εκεί. Λέμε ευχαριστώ στο νερό


2. Έχουμε από πριν φτιάξει θετικές εικόνες για ότι μας περιβάλει και έχει επίδραση επάνω μας. Πχ γυναίκα, ευδιάθετη γεμάτη υγεία κλ,, παιδιά γεμάτα υγεία έξυπνα κλ., εργασία να πηγαίνει καλά, και πολλά άλλα. Τα οραματιζόμαστε κρατώντας το μπουκάλι με το νερό και λέμε ευχαριστώ.


3. Έχουμε φτιάξει μια εικόνα για τον εαυτό μας όταν ήμασταν στην κορυφή της δύναμης και της υγείας μας Πχ. 25 ετών. Τον οραματιζόμαστε και λέμε ευχαριστώ.


Αυτά θεωρούνται βασικά διότι, η μοριακή δομη του νερου που καταναλώνουμε είναι όπως το " You make me sick " Και πέρνει τη μορφή "Thank you". Αν ό,τι είναι κοντά σου και έχει επίδραση επάνω σου και αν η υγεία σου δεν είναι καλά, προφανώς δεν μπορεί να επιτευχθεί τίποτα.


Επιθυμίες

Οι επιθυμίες μας δεν πρέπει να επηρεάζουν την ελεύθερη βούληση άλλου προσώπου ή να του προξενούν κακό. Εξ άλλου για όσους ξέρουν, μόλις το επιχειρήσουμε, αυτομάτως γίνεται αποσύνδεση από την πηγή, η δε μοριακή δομή του νερού γίνεται δύσμορφη.


Φτιάχνουμε την εικόνα της επιθυμίας μας Πχ σύντροφο, υγεία, πλούτο, εργασία, ένα αμάξι, κλ. Καλό είναι να γράφουμε τι είναι και πως είναι αυτό που θέλουμε, για να γίνει συγκεκριμένο. Την εικόνα πρέπει να τη δούμε καθαρά, σταθερά για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Την οραματιζόμαστε και λέμε ευχαριστώ. Προσοχή δεν ευχόμαστε να γίνει, όλα τα βλέπουμε σαν να έχουν γίνει.


Μπορούμε να δημιουργήσουμε όσες επιθυμίες θέλουμε. Όσο ποιο πολλά όμως οραματιζόμαστε, λογικό είναι η δύναμη να εξασθενεί. Προτείνουμε να μη υπερβαίνουμε τις δύο επιθυμίες.


Το νερό αυτό το πίνουμε κατά την διάρκεια της ημέρας. Αφήνουμε ένα δάκτυλο νερό και προσθέτουμε από άλλα μπουκάλια ή από όπου θέλουμε για χρήση την υπόλοιπη ημέρα. Το νέο νερό έχει αποδειχτεί ότι αποκτά τις ίδιες μοριακές δομές όπως το προηγούμενο. Το ίδιο επαναλαμβάνεται την επόμενη μέρα. Αν μπορείτε να κάνετε το διαλογισμό αυτό μια ή δύο φορές ακόμη την ίδια μέρα στο ίδιο νερό, μορφοποιείτε τις μοριακές δομές του νερού ακόμη περισσότερο, με καλύτερα αποτελέσματα.


Με ποιο τρόπο δρα το δυναμικό νερό





Από όσα είδαμε παραπάνω οι μοριακές δομές του νερού παίρνουν μια ειδική μορφή. Όταν το πίνουμε περνά στα κύτταρα όλου του σώματος που είναι 85% νερό και μεταφέρουν τις πληροφορίες που του έχουμε εμφυτεύσει, στο εγκέφαλο και στα άλλα όργανα. Πειραματικές έρευνες έχουν δείξει ότι οι μορφή αυτή επηρεάζει τα κοντινά μόρια νερού και όχι μόνο. Έτσι η πληροφορία της επιθυμίας μας μεταδίδεται μέσω νερού και μέσω του συναισθηματικού οραματισμού και τείνει σε πραγματοποίηση.


Σε πειράματα με το ρύζι σε νερό, ο Masaru Emoto, όταν απευθυνόταν ευγενικά στο ένα, και στο άλλο όχι, είδε ότι η επίδραση έγινε εμφανής μετά ένα μήνα. Συνεπώς τα αποτελέσματα δεν είναι άμεσα και ο χρόνος πραγματοποίησης εξαρτάται από την ένταση των παραπάνω παραγόντων, οραματισμό, συναίσθημα, χαλάρωση.


Ο διαλογισμός αυτός απαιτεί λίγο χρόνο, μια φορά την ημέρα, για όσους μπορούν ίσως και παραπάνω, δρα όλη τη μέρα μέσω των κυττάρων μας, για αυτό λέγεται διαχρονικός. Δρα με πολλούς τρόπους, οραματισμός, πλασέμπο, κυτταρικά, τηλεπαθητικά, υπερβατικά, γι αυτό λέγεται δυναμικός.


Το δύσκολο σημείο είναι η σύνδεση με τον δημιουργό. Αυτό επιτυγχάνεται με τη διαδοχική εξάσκηση η με υπνωτική επαγωγή.


Υπάρχουν διάφοροι μέθοδοι ενεργοποίησης του νερού που μπορείτε να τα βρείτε στο άρθρο που σας συστήνω παραπάνω. Η κάθε μέθοδος έχει τα δικά της αποτελέσματα. Εύκολα κανείς καταλαβαίνει ότι η μέθοδος μέσω του δημιουργού είναι κορυφαία.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου