Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Κομφούζιο στη Βρετανία με την ταυτότητα του δράστη (ΒΙΝΤΕΟ)




Παγκόσμια... σύγχυση έχει προκύψει με την ταυτότητα του δράστη που αιματοκύλισε το Λονδίνο το απόγευμα της Τετάρτης. Κι ενώ τα βρετανικά και διεθνή μέσα, επικαλούμενα μάλιστα και τις επίσημες Αρχές, «φωτογράφιζαν» τον καταδικασμένο για την τρομοκρατική και ακραία ισλαμική δράση Αμπού Ιζαντίν, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος βρίσκεται ακόμα στη φυλακή.

Ενδεικτικό της σύγχυσης είναι το γεγονός ότι ακόμα και το twitter απενεργοποίησε αργά το απόγευμα τον λογαριασμό του συγκεκριμένου ανθρώπου.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης, ο δικηγόρος του μάλιστα μίλησε σε κανάλι και τόνισε πως ο πελάτης του βρίσκεται στη φυλακή και ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε να είναι ο δράστης.

​Αργά το βράδυ της Τετάρτης, ο δικηγόρος του μάλιστα μίλησε σε κανάλι και τόνισε πως ο πελάτης του βρίσκεται στη φυλακή και ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε να είναι ο δράστηΗ ομοιότητα πάντως, του πραγματικού δράστη που εξουδετερώθηκε από την αστυνομία και του Αμπού Ιζαντίν, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, είναι μεγάλη... Ο συγκεκριμένος, ηλικίας 42 ετών, γεννημένος στην Αγγλία, με καταγωγή από τη Τζαμάϊκα και οπαδός του Ισλαμικού Χαλιφάτου, είχε εκτίσει χρόνο στη φυλάκη καθώς καταδικάστηκε για επιθέσεις που σχετίζονται με την τρομοκρατία, περιλαμβανομένου «και της ενθάρρυνσης άλλων να προβαίνουν σε πράξεις τρομοκρατίας μακριά από τη χώρα τους», καθώς και για χρηματοδότηση τρομοκρατικών ομάδων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αποφυλακίστηκε τον Μάιο του 2009, όμως σύμφωνα με τις νεότερες, φέρεται να είναι ακόμα έγκλειστος. Επίσης ήταν εκπρόσωπος της τρομοκρατικής ομάδας -καταχωρήθηκε ως τέτοια διεθνώς το 2006- «Al Ghurabaa group».

Δείτε τα βίντεο από τη δράση του και τα κηρύγματα μίσους, στους δρόμους του Λονδίνου, του μέχρι πρότινος φερόμενου ως δράστη:

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

Εικόνες αμέσως μετά την εξουδετέρωση του δράστη:



Στο φορείο διακρίνεται ο δράστης της επίθεσης και το όπλο του.


















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου