Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Nέα φρίκη: Οδηγός στην Αμβέρσα προσπάθησε να μιμηθεί τον μακελάρη του Λονδίνου! - Η εξουδετέρωση του αυτοκινήτου (φωτό, βίντεο)




[Ανανέωση 16:04] Ένας άνδρας συνελήφθη μετά από καταγγελίες ότι έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, επιχειρώντας να «πατήσει» κόσμο όπως επιβεβαίωσε και η βελγική αστυνομία.

Λίγες μόνο ώρες μετά από το χθεσινό μακελειό στην καρδιά της βρετανικής πρωτεύουσας, όπου ένας «μαχητής του Ισλαμικού Κράτους» (σύμφωνα με τη σημερινή ανάληψη ευθύνης της οργάνωσης) σκότωσε τρία άτομα, το συμβάν έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στο Βέλγιο.

Δεν πρέπει εξάλλου να ξεχνάμε ότι η χθεσινή επίθεση συνέπεσε με την πρώτη επέτειο από τις τρομοκρατικές επιθέσεις που προκάλεσαν τον θάνατο 32 ανθρώπων και τον τραυματισμό περισσότερων από 320 στο αεροδρόμιο και το μετρό των Βρυξελλών, των χειρότερων στην ιστορία της χώρας.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της βελγικής αστυνομίας, το αυτοκίνητο του άνδρα είχε γαλλικές πινακίδες και έχει επιβεβαιωθεί ότι έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα. «Συνελήφθη ένας άνδρας με στολή παραλλαγής» δήλωσε ο εκπρόσωπος, χωρίς να αναφέρει άλλες λεπτομέρειες για την εθνικότητα και την ηλικία του υπόπτου.

Η πορεία του αυτοκινήτου ανεκόπη από την αστυνομία και στο σημείο έχει σπεύσει το τμήμα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών, μιας και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα βελγικά ΜΜΕ, το αυτοκίνητο είναι γεμάτο εκρηκτικά.


Το ρώσικο πρακτορείο RT επικαλούμενο τον Βέλγο εισαγγελέα αναφέρει ότι ο δράστης ήταν οπλισμένος με μαχαιριά αλλά και όπλα στο αυτοκίνητό του.


Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί μέχρι στιγμής.
-----------------------------------------------------------

Ενα αυτοκίνητο επιχείρησε να πέσει με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο πλήθος σε εμπορικό δρόμο στην Αμβέρσα, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Βελγική αστυνομία ενώ ο δράστης κρατείται.

Το όχημα επιχείρησε να εισέλθει σε δρόμο με εμπορικά καταστήματα έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Το αυτοκίνητο φέρει γαλλικές πινακίδες κυκλοφορίας. Στην περιοχή έχουν αναπτυχθεί αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις.











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου