Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Καναδάς: 8χρονο αγοράκι προμοτάρεται από γονείς και ομοφυλοφυλική κοινότητα ως drag queen



Καναδάς: 8χρονο αγοράκι προμοτάρεται από γονείς και ομοφυλοφυλική κοινότητα ως drag queen
ΠΗΓΗ

Το νέο ”αστέρι” της ομοφυλοφιλικής κοινότητας στο Μόντρεαλ του Καναδά είναι ένα 8χρονο αγοράκι που εμφανίζεται ως drag queen με το ψευδώνυμο Lactatia.

Καμία κοινωνική υπηρεσία όμως δεν φαίνεται να ενοχλείται από την προφανή σεξουαλικοποίηση και ψυχολογική κακοποίηση του παιδιού, εφόσον τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων είναι σε προτεραιότητα. Ακόμη κι αν ουσιαστικά προωθούν την παιδοφιλία.


Το 8χρονο αγοράκι έγινε σύμβολο στην ομοφυλοφιλική κοινότητα αφότουκαταγράφηκε επί σκηνής μαζί με την Bianca del Rio, μια διάσημη drag queen. Από τότε έχει υποστηριχθεί από μια σειρά φιλικών ιστότοπων προς τους ομοφυλόφιλους συμπεριλαμβανομένων των περιοδικών Gay Times UK, New Now Next, Pink News, Towleroad, και του Advocate.

Το πραγματικό του όνομα είναι Nemis Quinn Melancon Golden και άρχισε να κάνει εμφανίσεις απ’ την ηλικία των 7. Το ψευδώνυμο ”Lactatia” ήταν μια ιδέα της 14χρονης αδερφής του Kashmyr Luna Higgins.

Ίσως όμως το χειρότερο σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι τις εμφανίσεις του 8χρονου ως drag queen προωθούν οι ίδιοι του οι γονείς, οι οποίοι αποκαλούν τον εαυτό τους ”τεράστιους υποστηρικτές”. Είπαν ότι παρόλο που το αγοράκι δεν πιστεύει επί του παρόντος ότι είναι ομοφυλόφιλος, ”Ίσως θα το κάνει στο μέλλον; Ποιός ξέρει.”


Δήλωσαν επίσης ότι «το μεγαλύτερο ορόσημο» του γιου τους ήταν όταν είπε ότι ήθελε να είναι «κορίτσι με πέος» όταν «περνούσε μια αρκετά έντονη φάση Beyonce», αναφέρει το mrctv.

Αλλά δε σταματούν εκεί. Είπαν στο Best Kept Montreal ότι όταν ψωνίζουν για την ”Lactatia”, παίρνουν “εξίσου μαύρα λεπτά τζιν και κρανία, όπως επίσης πούλιες και τούλι.”

Στις δηλώσεις του αγοριού στην αρχή του βίντεο, φαίνεται πόσο στρεβλωμένη εικόνα της πραγματικότητας έχει από αυτά που του έχουν διδάξει, αφού δεν είναι δυνατόν για ένα 8χρονο παιδί να ”θέλει” από μόνο του να γίνει ”drag queen”:

“Νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ό, τι θέλει στη ζωή. Δεν έχει σημασία τι σκέφτεται κάποιος άλλος. Αν θέλεις να είσαι drag queen και οι γονείς σου δεν σε αφήνουν, χρειάζεσαι νέους γονείς. Αν θέλεις να είσαι drag queen και οι φίλοι σου δεν σε αφήνουν, χρειάζεσαι νέους φίλους”.


Στο βίντεο φαίνεται επίσης η μητέρα του να του βάζει μέικ απ πριν την παράσταση και μετά να κάνει δηλώσεις μαζί με τον πατέρα του παιδιού, ενώ στο τέλος το βίντεο δείχνει σκηνές από το 8χρονο παιδί να χορεύει αισθησιακά μπροστά σε κοινό ως drag queen.

Η ανάρτηση του βίντεο στο Facebook από το LGBT in the city το οποίο έκανε την συνέντευξη, αντιμετωπίστηκε με αρκετά αρνητικά σχόλια, με κάποιους χρήστες να υποστηρίζουν ότι οι γονείς του παιδιού πρέπει να φυλακιστούν για κακοποίηση, ενώ ένας υποστηρικτής της ομοφυλοφιλικής κοινότητας έκανε λόγο μέχρι και για ”παιδοφοβία”.

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η παιδεραστία προωθείται σε ομοφυλοφιλικές εκδηλώσεις.

Η ομοφυλοφική κοινότητα του Μόντρεαλ όχι μόνο δεν ενοχλείται αλλά αντιθέτως είναι ενθουσιασμένη, ενώ η εκμετάλλευση του παιδιού από τους γονείς του για λίγη διασημότητα φτάνει μέχρι το σημείο να έχουν θέσει ως στόχο την εμφάνισή του στο γνωστό σόου της Ellen DeGeneres, όπως δήλωσαν.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου