Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Πόσα όπλα κρύβουν οι Ρομά – Γιατί χαρακτηρίζει άβατο το Μενίδι η ΕΛΑΣ (video)




Πάνω από 2.000 αυτόματα και ημιαυτόματα όπλα, μεταξύ των οποίων, ΑΚ-47, επαναληπτικές καραμπίνες, πιστόλια των 9 χλστ. και των 0,45», αλλά και 38άρια, εκατοντάδς χιλιάδες σφαίρες όπως και δεκάδες χειροβομβίδες είναι στην κατοχή των τσιγγάνων του καταυλισμού του Μενιδίου και αυτός είναι ο βασικός λόγος ο οποίος η περιοχή χαρακτηρίστηκε ως «άβατο» από τον ίδιο τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα.

Οπως αναφέρει ασφαλής πηγή της ΕΛΑΣ «Κανείς δεν γνωρίζει τον πραγματικό αριθμό, αλλά και το είδος των όπλων. Σίγουρα είναι πάνω από δύο χιλιάδες. Εχει αναφερθεί και η ύπαρξη περίστροφων 0,357» Magnum. Η κατάσταση είναι κάτι παραπάνω από επικίνδυνη. Μόνο τώρα, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι έχουν βγει τουλάχιστον 500 όπλα από τις κρύπτες και κυκλοφορούν στους δρόμους.

Μια μαζική είσοδος αστυνομικών δυνάμεων θα μπορούσε να έχει τραγικά αποτελέσματα αφού όλοι θα πυροβολούσαν όλους. Θα είχαμε κανονικές οδομαχίες. Και το κακό με τους Ρομά είναι ότι πυροβολούν πολύ εύκολα, χωρίς να υπολογίζουν συνέπειες! Πρέπει να κάνουμε σποραδικές τακτικές επισκέψεις και να τους αποδυναμώσουμε σιγά-σιγά. Τα κεφάλια τα ξέρουμε.
Στο αναθεωρημένο σχέδιο αστυνόμευσης στη Δυτική Αττική περιλαμβάνει καθημερινές περιπολίες στο Μενίδι, στον Ασπρόπυργο, στη Φυλή και στα Μέγαρα αλλά θα έχουμε απώλειες. Αυτό είναι το μόνο βέβαιο.

Εχουμε πέσει επανειλημμένα σε ενέδρες Ρομά, κυρίως όταν πλησιάζουμε τους αρχηγούς που κάνουν το εμπόριο των ναρκωτικών και των νοθευμένων ποτών. Δεν είναι μόνο θέμα αριθμού ανδρών που θα διαθέσουμε, αλλά και απωλειών. Ελπίζω η πολιτική ηγεσία να είναι έτοιμη ακόμα και γα νεκρούς, εκατέρωθεν. Αλλά ομελέτα δεν γίνεται χωρίς να σπάσεις αυγά…»

Η κατάσταση πάει να ξεφύγει. Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου