Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Όταν ο Κερτ Ράσελ είδε εξωγήινους




Την… εμπειρία του με ΑΤΙΑ (Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα) μοιράστηκε ο ηθοποιός Κερτ Ράσελ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο ΒΒC ο 66χρονος ηθοποιός είπε ότι πριν 20 χρόνια πετούσε με το αεροσκάφος του μαζί με το γιο τής συντρόφου του Γκόλντι Χον, Όλιβερ Χάντσον, όταν πάνω από το αεροδρόμιο είδαν έξι φώτα να πετούν σε απόλυτο σχηματισμό και να περνούν πάνω από το Φοίνιξ. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το συμβάν έγινε στις 13 Μαρτίου 1997 και το ίδιο βράδυ το είχαν χιλιάδες κάτοικοι της περιοχής.

«Είδα έξι φώτα πάνω από το αεροδρόμιο να πετούν και να σχηματίζουν το ν και… απλώς τα κοίταξα», είπε ο Ράσελ. Μάλιστα ο Χάντσον τον παρότρυνε να αναφέρει το περιστατικό στον πύργο ελέγχου, αν και τα φώτα δεν φαινόταν στο ραντάρ.

«Λοιπόν, θέλω να δηλώσω ότι βλέπω έξι άγνωστα αντικείμενα να πετάνε», ανέφερε τότε ο ηθοποιός και όπως είπε, μετά το συμβάν ξεχάστηκε και ποτέ δεν το ξανασυζήτησε. Δύο χρόνια αργότερα όμως βρήκε την Χον να παρακολουθεί μία εκπομπή για τα ΑΤΙΑ, η οποία αναφερόταν στο φαινόμενο του Φοίνιξ.

«Ποτέ πριν δεν το είχα σκεφτεί», δήλωσε ο ηθοποιός, αλλά βλέποντας την τηλεοπτική εκπομπή συνειδητοποίησε ότι αυτός ήταν ο πιλότος που ανέφερε το περιστατικό.

«Το εντυπωσιακό στην όλη υπόθεση είναι ότι κυριολεκτικά το είχα ξεχάσει… εάν δεν είχα δει στην εκπομπή δεν θα το θυμόμουν ποτέ», είπε

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου