Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Αμύνεται με όλα τα μέσα η Ρωσία: Δέχεται βομβαρδισμούς Haarp – Σούπερ βιβλική καταιγίδα κτυπάει την Μόσχα τις επόμενες ώρες!




Ρώσοι επιστήμονες και ειδικά μετεωρολογικά κέντρα στην ευρωπαϊκή πλευρά της αχανούς χώρας προειδοποιούν με συνεχή έκτακτα δελτία τον πληθυσμό, ότι η Μόσχα αναμένει σούπερ καταιγίδα «βιβλικών διαστάσεων», κατά την οποία θα πέσει τόσο νερό που έχει να εμφανιστεί εδώ και τουλάχιστον 50 έτη.




Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν και για πιθανή πτώση χαλαζιού μεγάλου μεγέθους .

Οι ρωσικές αρχές της πρωτεύουσας, έθεσαν σε κινητοποίηση όλες τις υπηρεσίες και ανακοίνωσαν ότι «οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης θα είναι σε ενεργοποίηση πολύ πριν.





«Το Twitter δημοσιεύει φωτογραφίες, από το επικείμενο σύστημα καταιγίδας, που ομοιάζει με βιβλικές πλημμύρες της Παλαιάς Διαθήκης», γράφει το περιοδικό Tjournal.

«Η καταιγίδα κυριολεκτικά θα κατέβει στα χαμηλότερα επίπεδα της στρατόσφαιρας φτάνοντας τα εντεκάμιση με δώδεκα χιλιάδες μέτρα,» , δήλωσε ο κορυφαίος ειδικός επί του καιρού, Eugene Tishkovets.

«Η κορυφή της τροπικής καταιγίδας γιγαντιαίων διαστάσεων θα συμβεί το επόμενο διάστημα των επόμενων ωρών μέχρι το βράδυ γεμίζοντας με νερό την πρωτεύουσα παντού. Ο κίνδυνος ελλοχεύει για σημαντικές σημαντικές πλημμύρες σε , σήραγγες και ούτω καθεξής», δήλωσε ο ίδιος.

Μετεωρολόγοι αναφέρουν ότι οι βροχοπτώσεις θα είναι πρωτόγνωρες ακόμη και για την Μόσχα , με θυελλώδης ριπές ανέμου που θα φτάσουν τα είκοσι μέτρα ανά δευτερόλεπτο με συνεχείς βροντές και αστραπές . Δεν αποκλείεται ακόμα να πέσει και χοντρό χαλάζι.

«Σύμφωνα με τις προβλέψεις του καιρού (Κρατικός Οργανισμός» οι προβλέψει για σειρά από ακραίες καιρικές συνθήκες μέσα στις επόμενες 1-2 ώρες, διατηρούνται για μια ακόμη ημέρα από το βράδυ της 30ης Ιουνίου και την 1η Ιουλίου στη Μόσχα, η οποία αναμένεται να δεχθεί βροχή, καταιγίδα, χαλάζι, κατά τη διάρκεια μιας θυελλώδους καταιγίδας με νοτιοανατολικούς ανέμους 15-20 m / s», ανακοίνωσε το ρωσικό Υπουργείο Έκτακτων Καταστάσεων .

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση επιδείνωσης του καιρού είναι δυνατόν να πλημυρίσουν ορισμένες περιοχές , η εμφάνιση τροχαίων ατυχημάτων και ζημιών σε ηλεκτρικές γραμμές και αλλού.




Το ρωσικό υπουργείο Εκτάκων αναγκών απαίτησε από τους Μοσχοβίτες «όσο το δυνατόν περισσότερο να μην βγουν έξω.»

Την ίδια στιγμή «άλλοι» Ρώσοι επιστήμονες κάνουν λόγο για εντελώς «ασυνήθιστο» καιρό στην Ρωσία , πριν μερικές ημέρες σε κάποια περιοχή χιόνισε κιόλας, που παραπέμπει σε χρήση του συστήματος HAARP.

Θεωρούν δηλαδή ότι η χώρα είναι στο στόχαστρο των ΗΠΑ , λόγω Συρίας και Βαλτικής και δέχεται σωρηδόν προκλήσεις με « άλλα μέσα».

Πρόκειται για το σκοτεινό υπερόπλο με την ονομασία HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program), που αφορά ερευνητικό πρόγραμμα υψηλής συχνότητας δραστικής ακτινοβολίας που συνδεόταν κοινώς με τον έλεγχο των δυνάμεων της Φύσης και τη μαζική καταστολή των μαζών.

Το μυστικό υπερόπλο των ΗΠΑ φέρεται να προκαλεί σεισμούς, λιμούς και καταποντισμούς στην οικουμένη και πυροδοτεί συνωμοσιολογικά σενάρια όσα όλα τα άλλα τρελά και μυστικά μαζί.

Πλέον τυφώνες θα πλήττουν πόλεις και χωριά, και καταστροφικοί εγκέλαδοι και τσουνάμι θα σμπαραλιάζουν χώρες ως «αποκλειστικά φυσικά αίτια». Είναι ένα άλλο ένα όπλο του αμερικανικού Πενταγώνου και της DARPA.

Το πρόγραμμα αυτό στην ουσία ελέγχει την ιονόσφαιρα, κάτι εξάλλου για το οποίο είχε σχεδιαστεί το HAARP.

Ουσιαστικά οι Αμερικάνοι μπορούν να ελέγχουν πια όλα τα καιρικά στοιχεία, από τυφώνες και ανεμοστρόβιλους μέχρι πλημμύρες και σεισμούς, ακόμα και παγκόσμιο έλεγχο του μυαλού με την λίστα πρακτικά να μην έχει τέλος.

Το HAARP χρηματοδοτείται από την Αμερικάνικη Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό. Διαθέτει ειδικές εγκαταστάσεις εκπομπής κυμάτων HF (2.8 – 10 MHz) υψηλής ισχύος (της τάξης των μερικών MW) στη Gakona της Αλάσκα, τα οποία διεγείρουν τα φορτισμένα σωματίδια της ιονόσφαιρας (πχ υψηλής ενέργειας ηλεκτρόνια), προκαλώντας την παραγωγή ασθενών κυμάτων VLF, ELF, κτλ. Επισημαίνεται, ότι οι συχνότητες της μπάντας ELF (30 – 300 Hz) διαπερνούν το έδαφος και τη θαλάσσια μάζα αποκαλύπτοντας γεωλογικά και ωκεανογραφικά χαρακτηριστικά του πλανήτη σε πολύ μεγάλο βάθος (εφαρμογές τομογραφίας).



Τι συμβαίνει πραγματικά και τι είναι αλήθεια και πραγματικότητα ίσως αργήσουμε να μάθουμε από επίσημα κανάλια, οι ενδείξεις όμως μας δείχνουν ξεκάθαρα ότι κάτι δεν πάει καλά με τον καιρό αλλά και άλλα φαινόμενα και φυσικά δεν ισχύει με τίποτα το παραμύθι περί υπερθέρμανσης του πλανήτη, προκαλώντας και νέα ερωτηματικά.


πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου