Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Η ΜΟΥΜΙΑ του ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ θεού ΟΣΙΡΗ (εικόνες-video)



Πριν χιλιάδες χρόνια έφτασαν κάποιοι θεοί από τα άστρα. Επισκέφτηκαν την Αίγυπτο. Έδωσαν τον πολιτισμό. Αργότερα έφυγαν, επέστρεψαν πίσω από εκεί που ήρθαν. Έμεινε πίσω μόνον ο Όσιρης. Έναν μυστηριώδη τάφο που βρήκαν οι Ρώσοι, υποθέτουν ότι του ανήκει...

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Viktor Ivanovich, ενός Ρώσου νευρολόγου και αστροφυσικού που προσελήφθη από το Κρεμλίνο ως επιστημονικός σύμβουλος, και είχε πρόσβαση σε ορισμένα μυστικά αρχεία της KG, υπήρχε μία αποστολή το 1961 ως μέρος της αποστολής «Isis Project", η οποία στόχευε να ανακαλύψει τα ίχνη της γνώσης και της τεχνολογίας στην Αρχαία Αίγυπτο, που ενδεχομένως θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την στρατιωτικές εφαρμογές.

Η ομάδα της αποστολής αποτελείτο από Αιγυπτιολόγους της Σοβιετικής Ακαδημίας Επιστημών, αιγυπτιολόγους, εξειδικευμένους επιστήμονες σε χημικά και ραδιενέργεια και πολλούς άλλους.


Η αποστολή οργανώθηκε μετά από μία τυχαία ανακάλυψη ενός μυστηριώδη τάφου, από δύο Βεδουίνους Magbarat Alzoar, σε μία από τις πυραμίδες της Γκίζας. Και οι δύο, μετά την είσοδό τους στον τάφο αρρώστησαν και νοσηλεύτηκαν. Όταν ρωτήθηκαν από τους πράκτορες της KGB και της Αιγύπτου είπαν ότι είχαν βρει τον "Θεό Επισκέπτη..."

Από τότε, το «Σχέδιο Ίσιδα» μπήκε σε υψηλότατη προτεραιότητα και διοργανώθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρουν και να αναλύσουν τα ευρήματα του τάφου.

Βρέθηκαν 15 κουτιά με διάφορα αντικείμενα. Ένα μουμιοποιημένο σώμα. Μία λίθινη σαρκοφάγος και 8 δείγματα ιερογλυφικών.

«Κατά την επιθεώρηση των τειχών έχουμε παρατηρήσει μια περίεργη απωστική δύναμη που βγαίνει από τα τείχη. Εμείς δεν μπορούμε να βρούμε καμία επιστημονική εξήγηση", είχε πει ένας από τους επιστήμονες.

Στην έκθεση που εκπονήθηκε από έναν από τους κρυπτογράφους, έλεγε πως υπήρχε μια προφητεία που αφορούσε την «επιστροφή του φτερωτού».

Η μούμια φαίνεται να είχε ύψος άνω των 2 μέτρων, κατά πολύ υψηλότερο από το μέσο ύψος των κατοίκων της αρχαίας Αιγύπτου.

Σύμφωνα με την ανάλυση άνθρακα-14 που διεξήχθηκε από το μοριακό βιολόγο Boris Timoyev, το σώμα πηγαίνει πίσω περίπου 12.000 χρόνια πριν, δηλαδή χιλιάδες χρόνια πριν από την πρώτη αιγυπτιακή δυναστική περίοδο. Ποιος θα μπορούσε να είναι το μουμιοποιημένο σώμα στην σαρκοφάγου;

Σύμφωνα με την αιγυπτιακή μυθολογία, μια οικογένεια θεών κατέβηκε από τα αστέρια στην Αίγυπτο. Τους δίδαξε τη γνώση και τη σοφία. Αργότερα, όταν η εργασία τους τελείωσε επέστρεψαν πίσω στον ουρανό, με εξαίρεση του Όσιρη, ο οποίος είχε μείνει για την προστασία και την διατήρηση της αρχέγονης γνώσης.

Η ομάδα που περιεργάστηκε τον τάφο και την μούμια, αποφάνθηκε ότι το σώμα πρέπει να ήταν του Όσιρη.
Το Κρεμλίνο πήρε το θέμα πολύ ζεστά. Ήταν μία εποχή κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου. Θα ήταν πολύ χρήσιμο να είχαν στα χέρια τους κάποιο είδος αήττητης εξωγήινης τεχνολογίας. Επιπλέον, οι σοβιετικοί επιστήμονες άρχισαν να αναρωτιούνται σοβαρά ποια να ήταν η πραγματική λειτουργία των πυραμίδων και αν είχαν σχεδιαστεί για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Μερικοί από αυτούς υπέθεσαν ότι επρόκειτο για ισχυρές μηχανές που μπορούσαν να να διοχετεύσουν κάποιο είδος ενέργειας του σύμπαντος ή ότι μπορεί να ήταν κάποιο είδος διαστρικού πομπού.

Στο ασπρόμαυρο video που ακολουθεί, θα δείτε μια σειρά από στρατιώτες και αξιωματικούς που εισέρχονται σε έναν αιγυπτιακό ταφικό θάλαμο, χωρίς αντιασφυξιογόνες μάσκες.

Κατά το άνοιγμα της σαρκοφάγου, θα δείτε ένα σύννεφο τοξικού αερίου να κατακλύζει το περιβάλλον και τους στρατιώτες να επηρεάζονται στην αναπνοή, αλλά και τρομοκρατούνται από την μούμια στο φέρετρο.

"Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μια μικρή ομάδα των Ρώσων επιστημόνων με στρατιωτικούς εμπειρογνώμονες έχουν ανακαλύψει έναν τάφο στην Αίγυπτο το 1961", λέει ο Ιβάνοβιτς.

Εάν οι πληροφορίες που αποκαλύπτονται από τον Δρ Ivanocih είναι αλήθεια, θα πρέπει να επανεξεταστούν στο σύνολό τους η πολιτιστική εξέλιξη του ανθρώπινου πολιτισμού -και όχι μόνο







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου