Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Σχέδιο εξαφάνισης του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού σε Βαλκάνια και Μικρά Ασία από «ειδικούς» της ΝΤΠ




Σχέδιο καταπάτησης της πανάρχαιας ελληνικής ιστορίας από τη νέα τάξη πραγμάτων το οποίο έχει σκοπό να αλλοιώσει τα «σημάδια» του ελληνικού πολιτισμού στα Βαλκάνια και την Μικρά Ασία είναι σε εξέλιξη.

Ξένος και αλβανικός τύπος επικαλούνται μάλιστα Έλληνα αρχαιολόγο, ο οποίος φέρεται να ανακοίνωσε πως το ελληνικό κράτος έχει εξαλείψει όλα τα ίχνη των αρχαίων Ιλλυρίων( από τους οποίους θεωρούν οι Αλβανοί ότι κατάγονται) από την περιοχή της νότιας Αλβανίας , εκτελώντας ένα εθνικιστικό σχέδιο.



Ο φερόμενος αρχαιολόγος είναι ο κ. Γιάννης Χαμηλάκης που σύμφωνα με το αλβανικό δημοσίευμα είναι ένας από τους λίγους Έλληνες επιστήμονες που «ενοχλεί» με τις απόψεις του στα εθνικά προβλήματα στην Ελλάδα.

Ο ίδιος φέρεται να αναλύει το έργο των Ελλήνων αρχαιολόγων που αισθάνονται τους εαυτούς τους ως «στρατιώτες» στην υπηρεσία του έθνους, με την έννοια ότι το έργο τους «παράγει απλά πυρομαχικά» για τη χώρα, γράφει η αλβανική ιστοσελίδα Konica.al .

«Κατά τη διάρκεια των Βαλκανικών Πολέμων (1912-1913), ο ελληνικός στρατός εισέβαλε στην νότια Αλβανία το 1914 και δημιούργησε την αυτόνομη κυβέρνηση της Βορείου Ηπείρου.

Αμέσως, ξεκίνησε μια αρχαιολογική εκστρατεία η οποία χρηματοδοτήθηκε από το ελληνικό κράτος με στόχο την «ελληνικοποίηση» της περιοχής με βάση την αρχαιότητα.

Ακόμη και στην Μικρά Ασία το 1920-1922 που ήταν υπό κατοχή του ελληνικού στρατού, η ελληνική πολιτεία έχει ιδρύσει μια αρχαιολογική υπηρεσία και πραγματοποίησε μια σειρά από έρευνες κλασικών και βυζαντινών μνημείων με την ενεργό υποστήριξη του στρατού», φέρεται να γράφει ο κ. Χαμηλάκης.




Σύμφωνα με τον ίδιο, «οι αρχαιολόγοι είχαν ως αποστολή τον «καθαρισμό» κάθε περιοχής που καταλαμβάνονταν από κάθε ίχνος των «βαρβάρων». Για παράδειγμα, αμέσως μετά την κατάκτηση της Μακεδονίας και της Ηπείρου κατά τη διάρκεια των Βαλκανικών πολέμων, δημιουργήθηκε το κεντρικό αρχαιολογικό συμβούλιο στην Αθήνα με σκοπό την εκκαθάριση της χώρας από τα βάρβαρα ονόματα , και την επαναφορά των παλαιών ελληνικών ονομασιών των περιοχών, διαγράφοντας τουρκικά, σλαβικά και αλβανικά τοπωνύμια με την χρήση αντίστοιχων στα αρχαία ελληνικά», συνεχίζει ο συγγραφέας.

Ο ίδιος φέρεται να υπενθυμίζει ότι η πολιτική κάθαρση συνεχίζεται μέχρι σήμερα, ιδιαίτερα σε περιοχές όπως η Μακεδονία και η Θράκη. Ο κ. Χαμηλάκης,γράφει το ξένο άρθρο , παρουσιάζει το παράδειγμα με το ρόλο των αρχαιολόγων οι οποίοι διαπλέκονται, όχι μόνο ως «στρατιώτες του έθνους», αλλά και ως ειδικοί που μπορούν να «καθαρίσουν» ολόκληρη την εθνική επικράτεια.


(Αποσπάσματα από το βιβλίο του «Έθνος και τα ερείπια του, Αρχαιότητα, Αρχαιολογία και Εθνική φαντασία στην Ελλάδα»).

Το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών ειδικά στην πολύπαθη περιοχή των Βαλκανίων είναι το «ανακάτεμα» των λαών και η πλήρης συσκότιση της τρομερής παρουσίας του τεράστιου σε μέγεθος και ακτινοβολία ελληνικού πολιτισμού.

Οι Τούρκοι εδώ και δύο χρόνια ανασκάπτουν ολόκληρη την Μικρά Ασία και όλα τα αρχαία ελληνικά ευρήματα που βρίσκουν τα ονομάζουν είτε ρωμαϊκά είτε των «άλλων λαών της Ανατολής» γενικώς και αορίστως.

Μετά τα χτυπήματα στην ελληνική γλώσσα , θρησκεία, κοινωνία τώρα ήρθε η σειρά της αρχαίας ελληνικής ιστορίας την οποία θα προσπαθήσουν να εξαφανίσουν από προσώπου της γης.

Η αρχή έγινε με την συγγραφή νέων βιβλίων ιστορίας στα σχολεία στα οποία θα εμφανιστούν «τέρατα και σημεία», ώστε οι μαθητές να μάθουν άλλα αντ΄ άλλων.



Ότι όμως και να κάνουν όλοι αυτοί δεν είναι είναι τίποτα καλύτερο από τους Βησιγότθους ( γερμανικό φύλλο) που μετά το 300 μχ κατέβηκαν στον ελλαδικό χώρο ανασκάπτοντας αρχαίους ελληνικούς ναούς, παλάτια, κά εκτελώντας ένα πολύ «προσηλωμένο» σχέδιο «εξαφάνισης» των αρχαίων Ελλήνων.

Από ότι φαίνεται πρόκειται για το ίδιο σχέδιο πιο καλά οργανωμένο για την κατασυκοφάντηση της ελληνικής ιστορίας από ξένα κέντρα που δρουν εκτός αλλά και εντός Ελλάδος , με γνώμονα το δικό τους συμφέρον.

Όμως , όπως τίποτα δεν κατόρθωσαν οι βάρβαροι Βησιγότθοι τότε, έτσι και αυτοί σήμερα θα «τυφλωθούν» από την ακτινοβολία του ελληνικού πολιτισμού που θα λάμψει ξανά και ξανά μέσα στους αιώνες.

πηγη



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου