Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Μάθετε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ και Φρίξτε…. Αποκαλύπτουμε το ΑΙΣΧΟΣ που Νομιμοποιήθηκε Κάτω από τη Μύτη Όλων…




Ο ΟΗΕ Κανονικοποιεί την Παιδεραστία: Το «Βαθύ Κράτος» είναι ελεύθερο να κυνηγήσει τα παιδιά σας

Το Γραφείο του Ύπατου Αρμοστή των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα επικυρώνει μια σεξουαλική επανάσταση που θα κορυφωθεί με τη νομιμοποίηση και την ολόψυχη υποστήριξη του «transgenderism» (όποιος καταφέρει ας το μεταφράσει), αλλά θα υποστηρίξει και τη νομιμοποίηση της παιδεραστίας. Καθώς το βαθύ κράτος εκτίθεται περισσότερο για το ρόλο του στο Pedogate, μπορούμε να περιμένουμε περισσότερες αντεπιθέσεις, όπως η νομιμοποίηση της παιδεραστίας.

«Το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών, το οποίο μετρά ως μέλη του μερικές από τις πιο αδίστακτες δικτατορίες του κόσμου, πυροδότησε την παγκόσμια αγανάκτηση την περασμένη εβδομάδα, ψηφίζοντας να διορίσει έναν Τσάρο του ΟΗΕ να επιβλέπει την εξομάλυνση της ομοφυλοφιλίας και του transgenderism σε όλο τον κόσμο.

… Σύμφωνα με την υπηρεσία προπαγάνδας του ΟΗΕ, το αναξιόπιστο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ συζήτησε το μέτρο για σχεδόν τέσσερις ώρες, πριν εγκρίνει το σύστημα σε αμφισβητούμενη ψηφοφορία. Μόνο 23 κυβερνήσεις και καθεστώτα κρατών ψήφισαν υπέρ της δημιουργίας του νέου τσάρου, ενώ 18 ψήφισαν και έξι απείχαν. Το μέτρο προωθήθηκε από ένα σφιχτά συνδεδεμένο δίκτυο κομμουνιστικών και σοσιαλιστικών κυβερνήσεων στη Λατινική Αμερική με στενούς δεσμούς με τις μαρξιστικές τρομοκρατικές ομάδες, τους δυτικούς παγκοσμιοποιητές, τη Μόσχα και το Πεκίνο.

Ορισμένες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και άλλα μέλη της «Ομάδας LGBT Core», η οποία περιλαμβάνει τον Ομπάμα και την ΕΕ, διαδραμάτισαν επίσης βασικό ρόλο στην προώθηση του σχεδίου από το εξωτερικό των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» του ΟΗΕ. «Για πρώτη φορά, Αυτό το ζήτημα [ομαλοποίηση της ομοφυλοφιλίας και του διαφυλισμού] θα θεσμοποιηθεί αποτελεσματικά στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «, δήλωσε ο ΟΗΕ …».

… «που εορτάζεται ως« μεγάλο βήμα προόδου για τα ανθρώπινα δικαιώματα στις Ηνωμένες Πολιτείες ».« Τα μέτρα που υποστήριξε εδώ – συμπεριλαμβανομένων νέων νόμων για την προστασία των ανθρώπων από τις διακρίσεις – είναι τα ίδια μέτρα που σήμερα υποστηρίζουμε στις κυβερνήσεις παντού ». , Ο έπαινος για τους βιαστές παιδιών ήρθε ακόμη και όταν οι «ειρηνευτικοί» στρατοί του ΟΗΕ αντιμετώπιζαν με παγκόσμια οργή τον συστηματικό βιασμό και σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών σε όλο τον κόσμο.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου