Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Βομβαρδίζουν με HAARP την χώρα μας; – Τι ακριβώς συμβαίνει με τον καιρό στην Ελλάδα;




Τι συμβαίνει το τελευταίο διάστημα με τον καιρό στην πατρίδα μας ;

Πολλοί ειδικοί και μη εκφράζουν την άποψη τους ότι κάτι περίεργο συμβαίνει για να έχουμε 11 Ιουνίου βροχές και κρύο σε πολλές περιοχές της Ελλάδος που προσομοιάζει με φθινοπωρινά καιρικά φαινόμενα.

Εδώ και αρκετές ημέρες η Ελλάδα «έχει ένα αποσταθεροποιημένο κλίμα», εντελώς έξω από την εποχή το οποίο έχει προκαλέσει πλήθος ερωτηματικών.

Δεν πρόκειται μόνο για σποραδικές βροχοπτώσεις, αλλά για κρύο , αέρα κάτι το οποίο μέχρι τώρα δεν έχουμε ξαναζήσει τόσο έντονα ειδικά στις αρχές του καλοκαιριού εδώ και πάρα πολλά χρόνια .

Πολλοί εξέφρασαν την άποψη ότι η Ελλάδα ενδεχομένως να δέχεται σφοδρό κύμα κακοκαιρίας ελέω του συστήματος HAARP, ενώ επισημαίνουμε τι ακριβώς δέχθηκαν και γειτονικές χώρες από το 2014 , όπως η Σερβία, η Βουλγαρία , ΠΓΔΜ κτλ, πάντα όμως σε κρίσιμες «περιόδους».

Ο έλεγχος των καιρικών φαινομένων αποτελεί σαφώς «όπλο» στα χέρια όποιων θέλουν να ελέγξουν τον πλανήτη και τους κατοίκους του σε μια προσπάθεια να «επιβάλλουν την θέληση τους».

Πρόκειται για μία εκδοχή για όλο αυτό που βιώνουμε ως έθνος …ειδικά αυτό το καλοκαίρι που διακυβεύονται τόσα πολλά για το μέλλον της χώρας στην ΕΕ , τις προβληματικές σχέσεις με την Τουρκία , και ειδικά λόγω της εκμετάλλευσης των ελληνικών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων .

Για παράδειγμα η Σερβία σε παρόμοιο χρονικό διάστημα πάνω κάτω το 2014 δέχθηκε ένα σφοδρό κύμα κακοκαιρίας και κύμα έντονων και μεγάλων χρονικά βροχοπτώσεων που προκάλεσαν πλημμύρες και πολλές καταστροφές.

Εκείνη την περίοδο( 2014) για πρώτη φορά δημόσια και με στοιχεία Σέρβοι επιστήμονες ανάφεραν ότι, για τις άνευ προηγουμένου πλημμύρες και τα ακραία καιρικά φαινόμενα το τελευταίο διάστημα ενοχοποιείται το «αμερικανικό σύστημα HAARP».

Σύμφωνα με σερβική ιστοσελίδα, Σέρβος επιστήμονας που επιθυμεί για ευνόητους λόγους την ανωνυμία του, μίλησε για την εγκατάσταση συστήματος HAARP κοντά στο Βελιγράδι.

Μετά από σειρά άρθρων αναφέρθηκε η ύπαρξη συστήματος HAARP στην χώρα , ενώ εντοπίστηκε κεραία που υποστηρίζει το σύστημα στην περιοχή Barajevo (δήμος Βελιγραδίου) το οποίο εκπέμπει σήματα ELF.

Στην Σερβία ο Σέρβος δημοσιογράφος που έγραφε άρθρα για αυτό ακριβώς το αντικείμενο, έλαβε ένα τηλεφώνημα την ίδια ημέρα από άγνωστο αριθμό.


Η φωνή από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής έδωσε στην δημοσιογράφο μια «φιλική συμβουλή» να σταματήσει να γράφει για το HAARP». Αυτό αναφέρθηκε τότε και πολλά ερωτήματα έμειναν αναπάντητα .

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ξένο τύπο ,το σύστημα HAARP διαθέτει την μοναδική ικανότητα να «χειραγωγεί» κατά κάποιον τρόπο τα καιρικά φαινόμενα, δηλαδή δύναται να χρησιμοποιηθεί ως όπλο αναφέρει το δημοσίευμα.

Απαντώντας σε ερωτήσεις της γερουσιαστή Lisa Murkowski κατά τη διάρκεια της ακροαματική διαδικασία, ο David Walker, αναπληρωτής γραμματέας της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας για την επιστήμη το 2014 , είπε ότι: «με αυτό το σύστημα (HAARP) προχωράμε σε άλλους τρόπους διαχείρισης της ιονόσφαιρας, για την οποία το HAARP είχε πραγματικά σχεδιαστεί για να δράσει». Το εν λόγω σύστημα δύναται να αποστείλει ενέργεια στην ιονόσφαιρα για να είναι σε θέση να την ελέγξει πραγματικά», φέρεται να κατέληξε ο ίδιος .

Το H.A.A.R.P. (High Frequency Active Auroral Research Project, είναι στην ουσία ένα «οπλικό σύστημα» ελέγχου της ατμόσφαιρας και ένα εργαλείο κατά της ανθρωπότητας.

Το σύστημα αυτό δημιουργήθηκε επίσημα για την βελτίωση των επικοινωνιών σε στρατιωτικό αλλά και μη στρατιωτικό επίπεδο.

Στην ουσία όμως το H.A.A.R.P. είναι ένα πεδίο κεραιών που είναι στημένες με τέτοιο τρόπο ώστε να λειτουργούν ως μία γιγαντιαία κεραία. Επίσης είναι ο μεγαλύτερος σταθμός ραδιοφωνικής αναμετάδοσης στον κόσμο, με ενεργή ακτινοβολούμενη ισχύ τα 3,6 εκατομμύρια βατ, πάνω από 72.000 φορές ισχυρότερος από τον μεγαλύτερο εμπορικό ραδιοφωνικό σταθμό στις Η.Π.Α. ο οποίος έχει ισχύ περί τα 50.000 βατ. Οι μεταδόσεις του H.A.A.R.P. όμως έχουν ως στόχο μεταξύ άλλων μία συγκεκριμένη περιοχή στην κορυφή της ατμόσφαιρας, την λεγόμενη ιονόσφαιρα.

Στην πραγματικότητα χρησιμοποιείται για την τροποποίηση του καιρού, ενώ πολλοί ειδικοί το ενοχοποιούν και για την υποβολή υποσυνείδητων μηνυμάτων στους ανθρώπους.

Σε όλη την διαδρομή της αμερικανικής στρατιωτικής τεχνολογίας κανένα πρόγραμμα δεν έχει επιφέρει τέτοιο συνωμοσιολογικό πυρετό όσο το διαβόητο High Frequency Active Auroral Research Program, γνωστό ως HAARP.

Το σύστημα αυτό έχει ενοχοποιηθεί για μια σειρά από δεινά και καταστροφές, από την πρόκληση των τυφώνων , σεισμών μέχρι και την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Το HAARP χρηματοδοτείται από την Αμερικάνικη Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό. Διαθέτει ειδικές εγκαταστάσεις εκπομπής κυμάτων HF (2.8 – 10 MHz) υψηλής ισχύος (της τάξης των μερικών MW) στη Gakona της Αλάσκα, τα οποία διεγείρουν τα φορτισμένα σωματίδια της ιονόσφαιρας (πχ υψηλής ενέργειας ηλεκτρόνια), προκαλώντας την παραγωγή ασθενών κυμάτων VLF, ELF, κτλ. Επισημαίνεται, ότι οι συχνότητες της μπάντας ELF (30 – 300 Hz) διαπερνούν το έδαφος και τη θαλάσσια μάζα αποκαλύπτοντας γεωλογικά και ωκεανογραφικά χαρακτηριστικά του πλανήτη σε πολύ μεγάλο βάθος (εφαρμογές τομογραφίας).

Πριν μερικούς μήνες Τουρκικές εφημερίδες μετέφεραν την είδηση στα διεθνή μέσα ενημέρωσης περί προκλήσεως σεισμού στην Κωνσταντινούπολη λόγω του HAARP .

497 σεισμοί είχαν πλήξει μέχρι τώρα την επαρχία του Μαρμαρά της Τουρκίας μεταξύ 6 και 8 Φεβρουαρίου 2017, σύμφωνα με την διαχειριστική αρχή έκτακτου ανάγκης (AFAD) της Τουρκίας.

Στην Τουρκία επικρατούσε και επικρατεί μεγάλος φόβος και πιστεύουν ότι οι Αμερικάνοι προετοιμάζουν κάτι σοβαρό και «μεγάλο»…ενώ τονίζουν πως το HAARP υπάρχει…

Ο καθηγητής Haluk Özener, επικεφαλής του παρατηρητηρίου seismic Research Institute, δήλωσε ότι οι σεισμοί ήταν «έκπληξη» και σημείωσε ότι οι σεισμοί μεγέθους μεταξύ 5 και 5.5 ήταν «αφύσικοι» για την περιοχή.

Σύμφωνα με την είδηση, η δύση(ΗΠΑ) διαθέτουν την δυνατότητα πρόκλησης τεχνητών σεισμών, η καταστρεπτική ισχύ των οποίων δύναται να καταστρέψει την Τουρκία.

Η περιοχή πρόκληση σεισμών αφορά κυρίως την περιοχή πέριξ της Θάλασσας του Μαρμαρά, αναφέρει και η γαλλική εφημερίδα Le Figaro, σύμφωνα με μελέτη Γάλλων επιστημόνων και επιστημονικά άρθρα εδώ και 6 μήνες, τα οποία δημοσιεύουν προκαταρκτικά πορίσματα της έκθεσης αυτής για πρόκληση τεχνητού σεισμού .

Η Le Figaro γράφει ότι Γάλλοι εμπειρογνώμονες εκτιμούν ότι ήδη υπάρχει έντονη σεισμική κινητικότητα στο υπέδαφος της περιοχής και ένα πιθανός σεισμός της τάξεως των 7-8 ρίχτερ θα οδηγούσε σε ολοκληρωτική καταστροφή ολόκληρης της περιοχής του Μαρμαρά προκαλώντας εκατομμύρια θύματα .

Τι συμβαίνει πραγματικά και τι είναι αλήθεια και πραγματικότητα ίσως αργήσουμε να μάθουμε από επίσημα κανάλια, οι ενδείξεις όμως μας δείχνουν ξεκάθαρα ότι κάτι δεν πάει καλά με τον καιρό αλλά και άλλα φαινόμενα και φυσικά δεν ισχύει με τίποτα το παραμύθι περί υπερθέρμανσης του πλανήτη, προκαλώντας και νέα ερωτηματικά.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου