Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Η Ελλάδα κουνιέται – Για τεχνητούς σεισμούς κάνουν λόγω οι ακτιβιστές!




Οι ακτιβιστές του Κινήματος Επιβιώνουμε κάνουν λόγω για τεχνητούς σεισμούς που έχουν προκληθεί μέσω ξένων οπλικών συστημάτων τα οποία επεμβαίνουν στις τεκτονικές πλάκες με ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Ένα από αυτά είναι και το γνωστό πλέον σε όλους, HAARP, ωστόσο όχι και το μοναδικό. Όταν αυτά τα οπλικά συστήματα είναι σε λειτουργία, παρατηρούνται περίεργες νεφώσεις, κυματιστές, αποτέλεσμα αυτής της δραστηριότητας. Αυτή ήταν η χθεσινή εικόνα της Ελλάδας όπως την κατέγραψε ο δορυφόρος της NASA

Εκτός από τους απανωτούς σεισμούς και μετασεισμούς στη Μυτιλήνη, έντονη σεισμική δραστηριότητα παρουσιάζεται και σε άλλες περιοχές της χώραςΑπανωτοί σεισμοί σε Βόλο με έναν να φθάνει τα 4 ρίχτερ:
Σεισμική δόνηση 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 01.41 τα ξημερώματα της Δευτέρας σε θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά του Βόλου, σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Το βάθος του σεισμού μετρήθηκε στα 5 χλμ.

Έντονη σεισμική δραστηριότητα και στην Κυλλήνη:
Σεισμική δόνηση 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 7:55 τη Δευτέρα στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Κυλλήνης σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 13 χλμ βορειοδυτικά της Κυλλήνης, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 5 χλμ.


Οι ακτιβιστές του Κινήματος Επιβιώνουμε κάνουν λόγω για τεχνητούς σεισμούς που έχουν προκληθεί μέσω ξένων οπλικών συστημάτων τα οποία επεμβαίνουν στις τεκτονικές πλάκες με ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Ένα από αυτά είναι και το γνωστό πλέον σε όλους, HAARP, ωστόσο όχι και το μοναδικό. Τελευταία η Νορβηγία απέκτησε και το δικό της, η Κύπρος έχει ένα μικρότερο υπό τον έλεγχο Βρετανών, ενώ η Ρωσία ήταν η πρώτη διδάξασα.
Όταν αυτά τα οπλικά συστήματα είναι σε λειτουργία, παρατηρούνται περίεργες νεφώσεις, κυματιστές, αποτέλεσμα αυτής της δραστηριότητας. Αυτή ήταν η χθεσινή εικόνα της Ελλάδας όπως την κατέγραψε ο δορυφόρος της NASA (άνω εικόνα)

i-gata.gr



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου