Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Τρόμος: Πρόβατο με ανθρώπινη μορφή γεννήθηκε στη Νότια Αφρική (Σκληρές Εικόνες)



Οι προληπτικοί κάτοικοι αυτού του χωριού ζουν μέσα στον φόβο ύστερα από τη γέννηση αυτού του πλάσματος καθότι οι γηραιότεροι υποστηρίζουν πως είναι ένα μεταλλαγμένο τέρας, το οποίο είναι μισός άνθρωπος και μισό πρόβατο. Οι γηραιότεροι πιστεύουν πως το πλάσμα αυτό έχει «σταλεί από τον διάβολο.»

Μεγάλο μέρος από τους 4.000 κατοίκους του χωριού Lady Frere στην ανατολική επαρχία της Νοτίου Αφρικής, πιστεύουν ότι το πλάσμα αυτό είναι αποτέλεσμα κτηνοβασίας και… μαγείας και προσπάθησαν με κάθε τρόπο να αποκρίνουν τα «κακά πνεύματα» από το χωριό τους. Μάλιστα, ο πανικός των κατοίκων ήταν τόσο μεγάλος που η διεύθυνση κτηνιατρικής επισκέφτηκε το χωριό και εξέτασε το πλάσμα αυτό.

Έτσι μετά από εξετάσεις DNA διαπιστώθηκε πως πρόκειται για ένα παραμορφωμένο προβατάκι που γεννήθηκε νεκρό.



«Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι πραγματικές και αυτό το δύσμορφο πλάσμα που βλέπετε είναι ένα προβατάκι γεννημένο στο χωριό Lady Frere, το οποίο με μια γρήγορη ματιά μοιάζει σε άνθρωπο», αναφέρει η ανακοίνωση της διεύθυνσης. Όπως εξήγησαν η σύλληψη του προβάτου πρέπει να έγινε είτε προς τα τέλη του Δεκεμβρίου 2016, είτε τον περασμένο Ιανουάριο.

Εκείνη την περίοδο ένας ιός που μεταδόθηκε μέσω κουνουπιών ήταν αρκετά διαδεδομένος με αποτέλεσμα να οδηγήσει σε γεννήσεις αρκετών παραμορφωμένων και πρόωρα ανεπτυγμένων ζώων.
πηγη



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου