Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

O καιρός σε όλο το κόσμο τρελάθηκε: Η στιγμή που το τσουνάμι χτυπά τη Γροιλανδία – Μυστικά πειράματα με Haarp;



Σεισμικά φαινόμενα, καταιγίδες και τσουνάμι συγκλονίζουν όλη την υφήλιο. Έχουν αποκλειστικά φυσικά αίτια αυτά τα φαινόμενα ή μήπως είναι είναι άλλο ένα δολοφονικό πείραμα του αμερικανικού Πενταγώνου; Εννοούμε φυσικά το σκοτεινό HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program), το ερευνητικό πρόγραμμα υψηλής συχνότητας δραστικής ακτινοβολίας που συνδέεται με τον έλεγχο των δυνάμεων της Φύσης και τη μαζική καταστολή των μαζών!

Το βίντεο αποτυπώνει την στιγμή που το τσουνάμι πλήττει τις ακτές της Γροιλανδίας σε περιοχή αυτόνομης δανέζικης επικράτειας.

Το τσουνάμι ήταν αποτέλεσμα σεισμικής δόνησης μεγέθους 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε 6,5 ώρες νωρίτερα στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Ισλανδίας, στον Αρκτικό Ωκεανό.



Τουλάχιστον 11 κατοικίες καταστράφηκαν και 4 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το πέρασμα του τσουνάμι.






Το HAARP χρηματοδοτείται από την Αμερικάνικη Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό. Διαθέτει ειδικές εγκαταστάσεις εκπομπής κυμάτων HF (2.8 – 10 MHz) υψηλής ισχύος (της τάξης των μερικών MW) στη Gakona της Αλάσκα, τα οποία διεγείρουν τα φορτισμένα σωματίδια της ιονόσφαιρας (πχ υψηλής ενέργειας ηλεκτρόνια), προκαλώντας την παραγωγή ασθενών κυμάτων VLF, ELF, κτλ.

Επισημαίνεται, ότι οι συχνότητες της μπάντας ELF (30 – 300 Hz) διαπερνούν το έδαφος και τη θαλάσσια μάζα αποκαλύπτοντας γεωλογικά και ωκεανογραφικά χαρακτηριστικά του πλανήτη σε πολύ μεγάλο βάθος (εφαρμογές τομογραφίας).

Παρακάτω φαίνεται ένα σύστημα τροπικών καταιγίδων που χτυπά τις Μικρές Αντίλλες









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου