Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΠΛΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΔΗΣ ή ΤΑΡΤΑΡΑ

[Στην εικόνα, ο Θησέας στα Τάρταρα, παγιδευμένος από την Λήθη]


Πλούτων εσήμαινε τον Κάτω Κόσμο όπου πήγαιναν οι ψυχές και την ιδεατή ανθρωπόμορφη δύναμη που κυβερνούσε αυτόν τον κόσμο. Άδης εσήμαινε την κατοικία των νεκρών.

Τέκνο του Κρόνου και της Ρέας, αδελφός του Δία, του Ποσειδώνα, της Ήρας, της Δήμητρας και της Εστίας, πολέμησε εναντίον των Τιτάνων (Τιτανομαχία, η μεγάλη σύγκρουση της 7ης Αποστολής υπό τον Δία με τους στασιαστές της 4ης Αποστολής υπό τον Κρόνο) φορώντας περικεφαλαία - δώρο των Κυκλώπων - που τον έκανε αόρατο και έλαβε την εξουσία του Κάτω Κόσμου, ενώ ο Δίας την εξουσία του ουρανού και ο Ποσειδώνας την εξουσία της θάλασσας.


Ο Κάτω Κόσμος ήταν το πολυανθρωπότερο βασίλειο και ο Πλούτωνας συμβασίλευε με την Περσεφόνη, είχαν δε σαν θεραπαινίδες τις Κήρες και τις Ερινύες, που τις έστελλαν στην γη σαν ψυχοπομπούς ή σαν τιμωρούς δαίμονες.

ΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ

Στην πραγματικότητα των ουρανών, ο Κάτω Κόσμος ή τα Τάρταρα, βρίσκονται στην περιοχή του αστερισμού του Κάνωπος, όπου εκεί τα βαρυτικά πεδία είναι τόσον ισχυρά, ώστε ουδείς δύναται να διαφύγει. Οι ψυχές των κακούργων εγκλείονται σε ηλεκτρομαγνητικές φυλακές διπλής πολικότητος για αιώνες χωρίς να υπάρχει δυνατότητα διαφυγής. Εκεί μέσα, σε ημιπαράλυτη κατάσταση και με πλήρη συνείδηση, εκτίουν την ποινή τους χωρίς να δύνανται να ενσαρκωθούν, που είναι και η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορεί να επιβληθεί..

Ο προφήτης Ηλίας και η "ανάληψη" του

"Ο λεγόμενος προφήτης Ηλίας, έχει συλληφθεί από δυνάμεις της 7ης Αποστολής της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας και έχει εγκλεισθεί σε ηλεκτρομαγνητική φυλακή διπλής πολικότητας προς συνετισμόν, στον αστερισμό του Κάνωπος, για τον λόγον ότι σκότωσε 500 Ανδρομέδιους ιερείς. Ψευδώς η ούτω καλούμενη Παλαιά Διαθήκη αναφέρει πως ήταν ιερείς του Βάαλ"..

- Η προσγείωση του σκάφους που εστάλη για να τον συλλάβουν, η σύλληψη του και η απογείωση του σκάφους, εξελήφθη από τους αυτόπτες μάρτυρες σαν "ανάληψη στους ουρανούς!"..



Nicos Kastanias


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου