Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Τo Αστέρι των Ξωτικών (Elvenstar)



Υπάρχoυν πολλές απόψεις γύρω από το septagram: το επτάκτινο αστέρι, επίσης γνωστό ως το αστέρι των ξωτικών. Τα τελευταία χρόνια, το αστέρι έχει κερδίσει πολλή δημοτικότητα μεταξύ εκείνων που πιστεύουν στα ξωτικά και αποτελεί ένα μαγικό σύμβολο της παιδικής ηλικίας και των ονείρων.
Κάθε σημείο του αστεριού έχει ένα νόημα. Το νούμερο επτά άλλωστε είναι ένας μαγικός ή τυχερός αριθμός. Επτά είναι τα θαύματα του αρχαίου κόσμου, επτά τα ορατά χρώματα σε ένα ουράνιο τόξο, επτά νότες σε μια μουσική κλίμακα. Επιπλέον, υπάρχουν επτά chakras: ενεργειακά κέντρα στο σώμα και επτά ημέρες της εβδομάδας. Το νούμερο επτά αντιπροσωπεύει την καθολική ισορροπία.

Για μερικούς, τα σημεία αντιπροσωπεύουν τις επτά κατευθύνσεις: ο Βορράς, νότος, ανατολή, δύση, πάνω, κάτω, και μέσα.
Για άλλους, είναι τα επτά μαγικά στοιχεία: γη, αέρας, φωτιά, νερό, ζωή, φως και μαγικός αιθέρας.
Ακόμα άλλοι λένε ότι είναι εσωτερικά και εξωτερικά στοιχεία: γη, αέρας, φωτιά, νερό, ουρανός, γη και ο εαυτός μας. 



Η πιο δημοφιλής ερμηνεία :
1 - ήλιος (ευημερία, δικαιοσύνη, η πύλη)
2 - τα ξωτικά των δέντρων (φιλία και θεραπεία)
3 - τα ξωτικά του νερού (δημιουργικότητα, σεξουαλικότητα, ξύπνημα)
4 - μαγεία (αγάπη)
5 - σελήνη (ισορροπία)
6 - ξωτικά του αέρα (δικαιοσύνη, θεραπεία)
7 - ένωση (Gaia Consciousness)

Διαλογισμοί με το αστέρι των Ξωτικών
Το πρώτο σημείο αντιπροσωπεύει τον ήλιο, το κοντινότερο αστέρι μας -η πύλη στην ειρήνη και την ευημερία στη χώρα των ξωτικών. Ο δράκος της αλήθειας της αγάπης και της δικαιοσύνης συνδεόταν με αυτό το σημείο.

Το δεύτερο σημείο είναι συνδεδεμένο με τα πνεύματα των δέντρων. Σε αυτό το σημείο η δημιουργική ενέργεια της αγάπης της φιλίας και του φωτός, σύμμαχος με ένα μωρό δράκο του ουράνιου τόξου, βοηθά να απαλλαγούμε από αρνητικές ενέργειες και να ξεμπλοκάρουμε τα ενεργειακά μας κέντρα.

Το τρίτο σημείο συμβολίζει την δημιουργική ενέργειά μας -τη δύναμη που έχουμε μέσα μας για αυτοθεραπεία και αναζωογόνηση. Τα πνεύματα των υδάτων μας καθαρίζουν βοηθώντας να ξυπνήσουμε την αληθινή μας φύση.

Το τέταρτο σημείο συνδέεται με την μαγεία του φυσικού κόσμου. Αν δούμε τον κόσμο με τα μάτια ενός μικρού παιδιού, όλα γύρω μας θα γίνουν μαγικά.

Το πέμπτο σημείο, αντιπροσωπεύει την σελήνη και την ανάγκη για ισορροπία ειρήνη και ευημερία στη γη για να ανοιχτή η πύλη για την είσοδο στη χώρα των ξωτικών.

Το έκτο σημείο, είναι συνδεδεμένο με την δικαιοσύνη. Τα πνεύματα του αέρα αναγνωρίζουν την ξωτική μας πλευρά, το παιδί που όλοι κρύβουμε μέσα μας, παρόλα αυτά η δικαιοσύνη είναι απαραίτητη και έτσι πιστεύεται θα έρθει το ξύπνημα των θεραπευτών. Οι δράκοι του ουράνιου τόξου συνδέονται με αυτό το σημείο.

Το έβδομο σημείο, δείχνει τον τρόπο για τη επιτυχία. Αρκεί να επεκτείνουμε της δυνάμεις μας και να φέρουμε περισσότερη αγάπη και μαγεία στην ζωή όλων, να γίνουμε ένα με την μητέρα γη. 




Οι επτά ειδικοί πολύτιμοι λίθοι, αντιπροσωπευτικοί των επτά σημείων που βρίσκονται στο αστέρι των ξωτικών, είναι:

~ Ρουμπίνι, για την απόκτηση της δύναμης των ξωτικών.

~ Μαλαχίτης, για επικοινωνία με τα ξωτικά.

~ Αμέθυστος, για το ξύπνημα του μυαλού και του πνεύματος, της γνώσης, του καθαρισμού και διαύγειας.

~ Αβαντουρίνης (Χρυσαμμόλιθος), για επικοινωνία με τα ξωτικά μέσω ονείρων φαντασίας και για περιπέτειες στην ξωτικοχώρα.

~ Σταυρολίτης, είναι η ιερή πέτρα των ξωτικών. Βοηθάει στην σύνδεση με την φύση και κατά την διάρκεια του διαλογισμού βοήθα στην ερμηνεία των μηνυμάτων από τους μικρούς μας φίλους.

~ Κρύσταλλος Χαλαζία, χρησιμοποιείται για να προσελκύσει περισσότερο φως και αγάπη. Βοηθά στη προστασία, καθαρισμό, καθοδήγηση από τα ξωτικά και ενισχύει τις ιδιότητες όλων των άλλων πετρών.

~ Ρόδινος Χαλαζίας, για την έμπνευση, τα μηνύματα και δώρα από τα ξωτικά.



Πηγές:
http://www.rialian.com/elvswulf.htm

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου