Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Α.Τ.Ι.Α. (UFO) ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ !!! (εικόνες)




Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 19/1/2017 !!!

Φίλοι μου σας είχα πει ότι θα σας έδειχνα όλες τις φώτο των ΟΛΥΜΠΙΩΝ σκαφών στο βουνό της θεάς Άρτεμης το οποίο στην Χριστιανική εποχή δόθηκε στον άγιο Νικόλαο. Εκεί χτίσθηκε και εκκλησάκι.

Δείτε όλες τις φώτο προσεκτικά. Ακόμα μία κλοπή από την Χριστιανική θρησκεία η οποία έχει πάρει όλους τους αρχαιοελληνικούς ενεργειακούς χώρους και τόπους προς εκμετάλλευση.


Τα σκάφη τα οποία έχουν φωτογραφηθεί εκεί είναι πάρα πολλά όπως θα δείτε και στις φώτο. Το βουνό της θεάς Άρτέμιδος είναι φυσική πυραμίδα και μάλιστα ενεργειακότατη.

Με την έλευση των ΟΛΥΜΠΙΩΝ δυνάμεων του ΔΙΟΣ όλες οι αλήθειες θα φανερωθούν. Ήδη από ότι μαθαίνω, όλες οι θρησκείες οι οποίες λατρεύουν τον Γιαχβέ τρέμουν γιατί γνωρίζουν την έλευση ης 7ης και 8ης αποστολής του ΔΙΟΣ. Μετά την έλευση όλα τα κατασκευασμένα από λάτρεις του Γιαχβέ ιερατεία θα χάσουν τις εξουσίες τους. Τό μόνο που ήξεραν να κάνουν μέχρι τώρα, είναι να φοβίζουν το ποίμνιο για να μην βγει από το μαντρί. Ό Έλλην φίλοι μου δεν είναι πρόβατο αν και δεν έχω τίποτα με τα προβατάκια τα οποία είναι αξιαγάπητα ζώα.

Ο Έλλην μαχόταν για την ελευθερία του από αρχαιοτάτων χρόνων και δεν ήταν πρόβατο κανενός. Ο Αληθινός Θεός – ΖΕΥΣ δεν θέλει πρόβατα. Ο Αληθινός ΖΕΥΣ θέλει δικαιοσύνη , ισότητα για όλους πάνω στον πλανήτη και αγάπη με την πραγματική της μορφή και όχι με αυτή του προβάτου που μέσα του κρύβεται ένας λύκος. Δεν μπορεί να μας κλέβουν τη χώρα και το ιερατείο να λέει ότι με τη βοήθεια του θεού θα το ξεπεράσουμε. Συν Αθηνά και Χείρα κίνει. Δεν μπορεί να υπάρχουν παιδιά σε τριτοκοσμικές χώρες που πεθαί…. από την πείνα και οι κύριοι κύριοι που μιλάν για αγάπη να μην κάνουν κάτι γι’ αυτό. Η αδικία στο μεγαλείο της. Να γνωρίζουν όμως όλοι μα όλοι ότι η ΝΕΜΕΣΗ δεν χαρίζει κάστανα και επιπλέον να ξέρουν ότι τα τρία ΔΙΑ-στημόπλοια τα οποία πλησιάζουν τον πλανήτη και φέρουν τα ονόματα ΦΟΙΝΙΞ- ΤΕΛΕΙΩΤΗΣ- ΝΕΜΕΣΗΣ , είναι πάρα πολύ κοντά.

Μπορεί να κατέστρεψαν τους φοίνικες στην Ελλάνια για να μας περάσουν το μήνυμα ότι δεν υπάρχει περίπτωση σωτηρίας μας, όμως το σκάφος των ΟΛΥΜΠΙΩΝ που φέρει το όνομα ΦΟΙΝΙΞ δεν μπορεί να το πειράξει κανείς.



Καλά να περνάτε !!!

Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΜΕΘ’ ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ!!! ΕΡΡΩΣΘΕ !!!!

ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ !!!

Επιμέλεια-επιλογή εικόνων diadrastika.com. Περισσότερες φωτογραφίες στο tamystiriatispyloy

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου