Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Homo Simulacrum: Οι “Προγραμματισμένοι” Ηγέτες του κόσμου



Τι θα λέγατε αν κάποιος υποστήριζε πως οι άνθρωποι που κατέχουν θέσεις κλειδιά στην παγκόσμια σκηνή ελέγχου του κόσμου, έχουν αντικατασταθεί και την θέση τους έχουν πάρει κατασκευασμένα simulacrum ή αντίγραφα, προγραμματισμένοι άνθρωποι που δημιουργήθηκαν για να λειτουργούν ως πιόνια ελέγχου της μάζας;

Homo Simulacrum: Οι Προγραμματισμένοι Ηγέτες του κόσμου

Σίγουρα η παραπάνω θεωρία φαντάζει ένα τρελό συνωμοσιολογικό σενάριο βγαλμένο μέσα από ταινία επιστημονικής φαντασίας. Όμως για αρκετούς ανθρώπους αυτή η «ανθρώπινη» αντικατάσταση πραγματοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια. Προτού προχωρήσουμε όμως ας δούμε τι σημαίνει ο όρος Homo Simulacrum:



Αν κάποιος αναζητήσει το ζήτημα στο Διαδίκτυο θα διαπιστώσει πως τα ονόματα για αυτή την συνωμοσιολογική θεωρία είναι πάρα πολλά. Μερικά από αυτά είναι τα εξής: Doppelganger ή διπλό, Συνθετικοί άνθρωποι, κλώνοι, replicants, κυβερνογενετικά ανθρωποειδή κλπ.


Ένας από τους πρώτους ανθρώπους που πίστεψε και ανέδειξε την θεωρία της αντικατάστασης σημαντικών ανθρώπων της παγκόσμιας πολιτικο-οικονομικής σκηνής με simulacrum ήταν ο Δρ. Peter Beter, Αμερικανός Δικηγόρος που ασχολήθηκε με την πολιτική σκηνή και μάλιστα είχε υπάρξει υποψήφιος Κυβερνήτης της Βιρτζίνια. Ο κατά γενική ομολογία αξιοσέβαστος Κύριος Beter όμως ξαφνικά το 1973 δημοσίευσε ένα Συνομωσιολογικό βιβλίο με τίτλο Conspiracy against the Dollar, ενώ μερικά χρόνια αργότερα μοίραζε αυτοσχέδια podcasts σε κασέτες, στις οποίες αποκάλυπτε εσωτερικές πληροφορίες της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής και όχι μόνο!

Τα σαραντάλεπτα Podcasts επεκτάθηκαν σταδιακά στην χρήση ανθρώπινων «Διπλών» από τους Σοβιετικούς που αντικαθιστούσαν σημαντικούς ανθρώπους, όπως τους αδελφούς Rockefeller, τους οποίους αντικατέστησαν με ηθοποιούς.

Άκου όλα τα Podcast του Δρ. Beter εδώ

Συνθετικοί Ανθρώπινοι Κλώνοι: Μία τρελή Θεωρία Συνωμοσίας;

Φυσικά ένας τέτοιος ισχυρισμός ακούγεται εντελώς τρελός σχεδόν σε κάθε λογικό άνθρωπο στον κόσμο. Όμως φαίνεται πως οι εξωφρενικές υποθέσεις του Beter δεν σταμάτησαν εκεί, αφού μέσα στα audio tapes υποστήριξε πως οι Σοβιετικοί είχαν αναπτύξει «εξωγήινη» τεχνολογία πλοήγησης, τις λεγόμενες κοσμοσφαίρες που διέθεταν μία φονική ακτίνα , επιχειρώντας με αυτά θα επιχειρούσαν να κατακτήσουν τον κόσμο.Σύμφωνα με την υπόθεση αυτή, οι επιστήμονες της Σοβιετικής Ένωσης μέσα από πειράματα τρισδιάστατης προβολής κατόρθωσαν να δημιουργήσουν κλώνους μηχανές, μηχανικά πλάσματα που μεγάλωναν στα εργαστήρια της Σιβηρίας. Ο προγραμματισμός τους γινόταν μέσα από τις αναμνήσεις των ανθρώπων που θα αντικαθιστούσαν, όμως τελικά προδώθηκαν από την συμπεριφορά τους που κάθε άλλο παρά άνθρωπο θύμιζε.



Μπορεί μία τέτοια υπόθεση να έχει έστω και λίγη αλήθεια μέσα της; Αν κρίνουμε από τις μαρτυρίες των ανθρώπων που υποστηρίζουν την θεωρία αυτή, σίγουρα θα δυσκολευτούμε να πιστέψουμε όλες τις πτυχές της, μιας και ακούγονται τουλάχιστον εξωπραγματικές.

Η Υπόθεση συνεχίζεται όταν ο Λέκτορας πανεπιστημίου Ralf Duby υποστήριξε πως λάμβανε μηνύματα από μία ανώτερη θεική διάννοια, την Κοσμική Συνειδητότητα (Cosmic Awareness). Αυτή η συμπαντική οντότητα επικοινωνούσε μέσω channeling με τον Επιστήμονα και μετέφερε τα μηνύματά της σε μία προσπάθεια να βοηθήσει στην εξέλιξη του κόσμου. Το 1979 λοιπόν λέγεται ότι η κοσμική συνειδητότητα ανέφερε πως όντως πραγματοποιείται η αντικατάσταση ανθρώπων με «Διπλά» ομοιώματα, αλλά όχι από τους Σοβιετικούς αλλά από Εξωγήινους!!

Τα Viral Προγραμματισμένα «Ανδρείκελα»

Η Υπόθεση της αντικατάστασης των σημαντικών ανθρώπων είναι ένα τελείως «τρελό» σενάριο, που όμως αρκετοί ασπάζονται. Δεν είναι λίγα τα Videos που αποκαλύπτουν εξάλλου τις «παράξενες» κινήσεις τέτοιων ανθρώπων, το κενό βλέμμα ή τις καλοκουρδισμένες εκφράσεις και τους ασυνήθιστους μορφασμούς. Φυσικά στο παιχνίδι της συνωμοσιολογίας μπήκε και η θεωρία του ριζικού υπνωτισμού, που δεν αντικαθιστά στην ουσία τον ίδιο τον άνθρωπο, παρά διαγράφει και αναδιαμορφώνει το μυαλό του, μετατρέποντάς τον σε υποχείριο των σκοτεινών προθέσεων εκείνων που τοποθετούν τα «πιόνια» στην σκακιέρα.

Το πρόγραμμα MK ULTRA συνήθιζε τέτοιες πρακτικές για να ελέγξει ανθρώπους εξουσίας, ενώ η CIA στο παρελθόν είχε προσπαθήσει μέσα από τεχνικές διαγραφής του Μυαλού με ψυχοτρόπες ουσίες και προγραμματισμένου υπνωτισμού, να δημιουργήσει τον «Άνθρωπο της Ματζουρίας», τον υπέρτατο Δολοφόνο που θα λειτουργούσε διχως καν να αναγνωρίζει τις ίδιες του τις κινήσεις. Φυσικά αν υποθέσουμε πως κάτι από όλα αυτά είναι έστω και λίγο αληθινό, αυτή η τακτική φαντάζει πιθανότερη, παρά η πλήρης αντικατάσταση ανθρώπων από προγραμματισμένα διπλά που εισχώρησαν σε σημεία κλειδιά από εξωγήινους ή μυστικά κυβερνητικά προγράμματα. Η Εικόνα εξάλλου του άλλοτε Προέδρου των Η.Π.Α Μπιλ Κλίντον λίγο πριν από μία καθιερωμένη συνέντευξη, μαρτυρά πως ίσως ο υπνωτισμός να είναι η συνηθέστερη τακτική ελέγχου τέτοιων ανθρώπων, ενώ νωπές είναι οι εντυπώσεις των αφύσικων κινήσεων της Beyoncé σε κάποιο αθλητικό αγώνα, που κουνούσε εντελώς μηχανικά το κεφάλι της, λες και κάποιος την είχε «προγραμματίσει».




Πως αναγνωρίζουμε ένα Homo Simulacrum;

Αν υποθέσουμε πως όλα τα παραπάνω είναι αληθινά, και όντως ανάμεσά μας κατοικούν πάνω από 1.000.000 ανθρωποειδή, μετατρέποντας την καθημερινότητά μας στο “they live” του Carpenter, το οποίο παρουσιάζει ακριβώς αυτή την διακυβέρνηση της ανθρωπότητας από ανθρωποειδή, τότε πως μπορούμε να καταλάβουμε ένα τέτοιο «αντίγραφο» ανθρωποειδές; Σύμφωνα με τους υποστηρικτές της ύπαρξης τέτοιων όντων, τα πλάσματα αυτά δεν έχουν καθόλου ενεργειακή ροή εκτός από την μίμηση του χτύπου της καρδιάς, ενώ δεν διαθέτουν και αύρα αλλά ούτε και ψυχή. Το περπάτημά τους δεν είναι συνηθισμένο και γίνεται δίχως φυσικές κινήσεις, ενώ κανένα ανθρωποειδές τέτοιου είδους δεν χρειάζεται τροφή για να επιβιώσει.

Το παρων άρθρο δεν υποστηρίζει πραγματικά την ύπαρξη τέτοιων ανθρωποειδών, αφού μία τέτοια πιθανότητα αγγίζει πραγματικά τα όρια της επιστημονικής φαντασίας. Σίγουρα όμως προσεγγίζουμε περισσότερο την πιθανότητα ύπαρξης τέτοιων ανθρώπων ως προγραμματισμένα πιόνια που λειτουργούν με μία σκοτεινή ατζέντα εναντίον της ανθρωπότητας. Μία ματιά τριγύρω αρκεί για να μας πείσει πως ζούμε σε ζοφερές εποχές για το ανθρώπινο είδος, εποχές στις οποίες κυριαρχεί το σκοτάδι, αλλά και η πλασματική πραγματικότητα, αφού φαίνεται να σκηνοθετείται το σκηνικό στο οποίο ζούμε καθημερινά, με σκοπό να μας υποδουλώσει στην πνευματική υποτέλεια.

Εξάλλου η εποχή μας πέραν των άλλων, έχει αποκαλύψει επιστημονικές αλλά και τεχνολογικές ανακαλύψεις που λίγα μόνο χρόνια πριν, θα φάνταζαν με σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Ποιος θα μπορούσε να πιστέψει άλλωστε πως θα είχαμε την δυνατότητα να δημιουργήσουμε κάθε λογής ολογράμματα, έχοντας στην κατοχή μας μόνο ένα εξελιγμένο ζευγάρι γυαλιών; Ποιος ξέρει, ίσως η παραπάνω συνωμοσιολογική υπόθεση κάποτε πάψει να κινείται στην σφαίρα της φαντασίας, και περάσει στην πραγματική ζωή, εκεί όπου το μέλλον θα φαντάζει ακόμη πιο δυσοίωνο. Εκτός αν η ανθρωπότητα στρέψει το ενδιαφέρον της στην πνευματική απελευθέρωση από τους άπειρους «Ηγέτες» και ανθρώπους – πρότυπα ( Ανθρωποειδή ή όχι ) εκει έξω, που κάθε άλλο παρά μας βοηθούν να εξελίξουμε τον καταδυναστευμένο πολιτισμό μας




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου