Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Νοητικός Ελέγχος Monarch



Προέλευση και Τεχνικές του Νοητικού Ελέγχου Monarch

Ο προγραμματισμός Monarch είναι μια μέθοδος νοητικού έλεγχου που χρησιμοποιείται από διάφορους οργανισμούς για κρυφούς σκοπούς. Είναι μια συνέχιση του προγράμματος MK-ULTRA, ενός προγράμματος νοητικού ελέγχου που αναπτύχθηκε από την CIA, και δοκιμάστηκε στον στρατό και σε πολίτες. Οι μέθοδοι είναι εκπληκτικά σαδιστικές (ο τελικός τους σκοπός είναι να τραυματίσουν το θύμα) και τα αναμενόμενα αποτελέσματα είναι τρομακτικά.

Η δημιουργία ενός νοητικά ελεγχόμενου σκλάβου που μπορεί να μπορεί να ενεργοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή για να εκτελέσει μια δράση που απαιτεί ο χειριστής του. Μπορείτε να δείτε την σειρά UTOPIA & Strange Things για να μάθετε πως γίνεται και πως χρησιμοποιούνται οι νοητικοί σκλάβοι … έτσι για να έχετε μια ιδέα τουλάχιστον περί του ποιοί και γιατί ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ και ΕΞΑΠΛΩΝΟΥΝ τους ιούς. Ενώ τα ΜΜΕ δείχνουν να αγνοούν το θέμα, πάνω από 2 εκατομμύρια Αμερικανοί και μύρια άλλοι στον πλανήτη, έχουν περάσει τον τρόμο αυτού του απάνθρωπου προγράμματος. Ας δούμε την προέλευση του προγραμματισμού Monarch, μερικές από τις μεθόδους του και τον συμβολισμό του, στο άρθρο περιέχονται πληροφορίες από το “The Illuminati Formula Used to Create an Undetectable Total Mind Controlled Slave” by Cisco Wheeler and Fritz Springmeie προτείνω να το αγοράσεις και να το μελετήσεις όλο.




Προσοχή: Αυτό το άρθρο περιέχει στοιχεία που διαταράσσουν και μπορεί να πυροδοτήσει επιζώντες του Monarch.

Ο προγραμματισμός Monarch είναι μια τεχνική νοητικού ελέγχου που αποτελείται από τον συνδυασμό στοιχείων της Satanic Ritual Abuse (SRA) [Σατανική Τελετουργική Κακοποίηση] και της Multiple Personality Disorder (MPD) [Πολλαπλή Διαταραχή Προσωπικότητας]. Χρησιμοποιείται ένας συνδυασμός ψυχολογίας, νευροεπιστήμης και αποκρυφιστικές τελετές, για να δημιουργήσουν μέσα στους σκλάβους μια άλλη προσωπικότητα, η οποία να μπορεί να ενεργοποιηθεί και να προγραμματίζεται από τους χειριστές. Οι σκλάβοι του Monarch χρησιμοποιούνται από αρκετές οργανώσεις συνδεδεμένες με την παγκόσμια ελίτ και τον στρατό, την σεξουαλική σκλαβιά και την βιομηχανία του θεάματος, δείτε το βίντεο κάτω. Θα αναλύσω την καταγωγή του προγράμματος Monarch, τις τεχνικές και τον συμβολισμό του.

Καταγωγή: Καθ ‘όλη τη διάρκεια της ιστορίας, έχουν καταγραφεί πολλές περιπτώσεις που περιγράφουν τελετουργικά και πρακτικές που μοιάζουν με ελέγχου του νου. Ένα από τα πρώιμα γραπτά κείμενα που κάνει αναφορές στην χρήση του αποκρυφισμού για τον έλεγχο του μυαλού ευρίσκεται στην Αιγυπτιακή Βίβλο των Νεκρών. Είναι μια συλλογή τελετών που μελετούνται σε βάθος από τις Μυστικές Εταιρείες, που περιγράφουν μεθόδους βασανισμού και εκφοβισμού, για να δημιουργήσουν τραύματα, η χρήση ναρκωτικών και τα ξόρκια, υπνωτισμός, που τελικά καταλήγουν στην πλήρη σκλαβιά του μυημένου. Άλλα γεγονότα που αποδίδονται στην μαύρη μαγεία, την δαιμονική κατοχή, όπου το θύμα κινείται από εξωτερική πηγή, είναι επίσης πρόγονοι του προγραμματισμού Monarch.

Ήταν πάντως κατά την διάρκεια του 20ου αιώνα που ο έλεγχος του νου κατέστη επιστήμη με την μοντέρνα έννοια του όρου, όταν χιλιάδες υποκείμενα έχουν συστηματικά παρατηρηθεί, ντοκουμενταριστεί και έχουν υποστεί πειράματα. Μια από τις πρώτες μεθοδικές μελέτες πάνω στον βασισμένο σε τραύματα νοητικό έλεγχο, διεξήχθηκαν από τον Josef Mengele, [3] έναν γιατρό που εργαζόταν στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως των Ναζί. Στην αρχή κέρδισε την κακή φήμη ότι ήταν ένας από τους γιατρούς των SS που επέβλεπε την επιλογή των νεοαφιχθέντων κρατούμενων, αποφασίζοντας ποιος θα σκοτωθεί και ποιος θα εργαστεί εξαναγκαστικά.

Πάντως απέκτησε την φήμη του πραγματοποιώντας εκτελώντας φρικαλέα ανθρώπινα πειράματα στους τροφίμους των στρατοπέδων κράτησης, περιλαμβάνοντας παιδιά για το οποίο τον αποκαλέσανε «Άγγελο του Θανάτου». Ο Mengele είναι διάσημος για τα άθλια ανθρώπινα πειράματα του σε στρατόπεδα συγκέντρωσης αιχμαλώτων, ειδικά στα δίδυμα παιδιά. Ένα μέρος της δουλειάς του που σπάνια αναφέρεται είναι η έρευνα του στον νοητικό έλεγχο. Μεγάλο μέρος της εργασίας του κατασχέθηκε από τους συμμάχους και είναι απόρρητη μέχρι σήμερα.

«DR. GREEN (Dr. Joseph Mengele): Ο πλέον σημαντικός προγραμματιστής, ίσως κάποιος πρέπει να του δώσει τον τίτλο του πατέρα του Προγράμματος Monarch, ήταν ο Mengele, πρώην γιατρός των στρατοπέδων συγκεντρώσεως των Ναζί. Χιλιάδες σκλάβοι που έχουν υποστεί νοητικό προγραμματισμό στις ΗΠΑ είχαν τον Dr. Green ως τον κύριο προγραμματιστή τους.»

Ο Dr. Joseph Mengele του Auschwitz ήταν αυτός που ανέπτυξε το βασισμένο σε τραύματα Πρόγραμμα νοητικού ελέγχου Monarch καθώς και το πρόγραμμα νοητικού ελέγχου MK Ultra της CIA. Ο Mengele και περίπου 5.000 άλλοι υψηλόβαθμοι Ναζί μετακινήθηκαν μυστικά στις ΗΠΑ και την Νότιο Αμερική με το τέλος του ΒΠΠ σε μια επιχείρηση ονομαζόμενη Paperclip. Οι Ναζί συνέχισαν την δουλειά τους να αναπτύσσουν τον νοητικό έλεγχο και την τεχνολογία των πυραύλων σε μυστικές υπόγειες βάσεις. Το μόνο πράγμα που μας είπανε ήτανε η δουλειά στους πυραύλους του πρώην αστέρα των Ναζί, Warner Von Braun. Τους δολοφόνους, βασανιστές και ακρωτηριαστές ανθρώπινων όντων τους κρατούσαν διακριτικά μακριά από την θέα.

Οι πολυάσχολες υπόγειες στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ σταδιακά γεμίσανε από χιλιάδες χιλιάδων απαχθέντα παιδιά από τους δρόμους (περίπου ένα εκατομμύριο τον χρόνο) και τοποθετούνταν σε σιδερένια κλουβιά από το πάτωμα έως το ταβάνι σαν μέρος της «εκπαιδεύσεως». Αυτά τα παιδιά χρησιμοποιούνταν για βελτιώσουν και να τελειοποιήσουν τις τεχνικές νοητικού ελέγχου του Mengele. Ορισμένα επιλεγμένα παιδιά, τουλάχιστον αυτά που επιβίωσαν από την «εκπαίδευση» γινόντουσαν οι μελλοντικοί νοητικοί σκλάβοι και μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε χιλιάδες διαφορετικές δουλειές από σεξουαλικοί σκλάβοι έως δολοφόνοι. Ένα σημαντικό ποσοστό αυτών των παιδιών που θεωρούνταν αναλώσιμα, σφαζόντουσαν εμπρός και από τα άλλα παιδιά για να τραυματίσουν τον εκπαιδευόμενο σε πλήρη υποταγή. Η έρευνα του Mengele χρησίμευσε σαν βάση για το μυστικό, παράνομο ερευνητικό πρόγραμμα των ανθρώπων από την CIA ονομαζόμενο MK-ULTRA.



MK-ULTRA

Το πρόγραμμα MK-ULTRA έτρεχε από την αρχή της δεκαετίας του 1950 έως τα τέλη της δεκαετίας του 1960, χρησιμοποιώντας Αμερικανούς και Καναδούς πολίτες σαν υποκείμενα των πειραμάτων. Οι δημοσιευμένες αποδείξεις δείχνουν ότι το MK-ULTRA χρησιμοποιούσε πολλές μεθοδολογίες για να χειραγωγήσει ορισμένες νοητικές καταστάσεις και να μεταβάλει λειτουργίες του εγκεφάλου, συμπεριλαμβανομένης της συγκαλυμμένης χορήγησης φαρμάκων και άλλων χημικών ουσιών, αισθητηριακής στέρησης, απομόνωσης, και της λεκτικής και σωματικής κακοποίησης. Τα πιο δημοσευμένα πειράματα πραγματοποιήθηκαν μέσω MK-ULTRA περιελάμβαναν τη χορήγηση LSD σε ανυποψίαστα ανθρώπινα θέματα, συμπεριλαμβανομένων των υπαλλήλων της CIA, στρατιωτικό προσωπικό, γιατροί, άλλων κυβερνητικών παραγόντων, ιερόδουλες, ψυχικά ασθενείς, και τα μέλη του καταναλωτικού κοινού, προκειμένου να μελετήσουν τους αντιδράσεις.

Ωστόσο, ο σκοπός του MK-ULTRA δεν σταματά.

Πειράματα που περιελάμβαναν βίαια ηλεκτροσόκ, φυσικά και νοητικά βασανιστήρια και κακομεταχείριση χρησιμοποιούνταν συστηματικά σε πολλά υποκείμενα, περιλαμβανομένων παιδιών. Παρά το γεγονός ότι παραδέχτηκαν ότι στόχοι των προγράμματων ήταν να αναπτύξουν τα βασανιστήρια και μεθόδους ανάκρισης για να τα χρησιμοποιήσουν για τους εχθρούς της χώρας. Μερικοί ιστορικοί βεβαιώνουν ότι ο σκοπός του προγράμματος απέβλεπε στην δημιουργία «Μαντζουριανών Υποψήφιων» προγραμματισμένων να πραγματοποιούν διάφορες δράσεις όπως δολοφονίες και άλλες αποστολές υπό κάλυψη. Το MK-ULTRA ήρθε στο φώς από διάφορες επιτροπές στην δεκαετία του 1970, περιλαμβανομένης της επιτροπής Rockefeller το 1975. Παρόλο που υποστηρίζεται ότι η CIA είχε σταματήσει αυτά τα πειράματα στις επιτροπές, μερικοί πληροφοριοδότες δήλωσαν ότι το πρόγραμμα απλώς έγινε υπόγειο και το πρόγραμμα Monarch έγινε ο διάδοχος του MK-ULTRA.

Η πιο ενοχοποιητική δήλωση μέχρι σήμερα έγινε από κυβερνητικό αξιωματούχο ως προς την πιθανήύπαρξη του Προγράμματος MONARCH εξήχθη από τον Anton Chaitkin ένα συγγραφέα για το περιοδικό The New Federalist. Όταν ο πρώην Διευθυντής της CIA, William Colby ρωτήθηκε άμεσα, «Τι γίνεται με το Monarch;» απήντησε θυμωμένος και διφορούμενα, «Το σταματήσαμε στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και αρχάς του 1970». [Anton Chaitkin, “Franklin Witnesses Implicate FBI and U.S. Elites in Torture and Murder of Children”, The New Federalist]

Προγραμματισμός Monarch

Αν και ποτέ δεν έχει υπάρξει επίσημη παραδοχή της υπάρξεως του προγράμματος Monarch, εξέχοντες ερευνητές έχουν τεκμηριώσει την συστηματική χρήση του τραυματισμού σε υποκείμενα για σκοπούς νοητικού προγραμματισμού. Κάποιοι επιζώντες με την βοήθεια αφοσιωμένων θεραπευτών, μπόρεσαν να «από-προγραμματίσουν» τους εαυτούς τους και να δώσουν τρομακτικές λεπτομέρειες των δοκιμασιών τους.

Οι σκλάβοι του Monarch χρησιμοποιούνται κυρίως για να φέρουν εις πέρας επιχειρήσεις ως αποδιοπομπαίοι τράγοι, εκπαιδευμένοι να εκτελούν συγκεκριμένα καθήκοντα, που δεν ρωτούν για τις διαταγές, που δεν θυμούνται τις πράξεις τους και που αν ανακαλυφθούν αυτοκτονούν. Είναι οι τέλειοι αποδιοπομπαίοι τράγοι για δολοφονίες υψηλού επιπέδου (δες τον Sirhan Sirhan), είναι οι ιδανικοί υποψήφιοι για την πορνεία, την δουλεία και τις ιδιωτικές παραγωγές ταινιών. Είναι επίσης οι ιδανικές μαριονέτες για την ψυχαγωγική βιομηχανία. [δες το βιντεο κάτω]

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι τώρα πιστεύω ότι ο τελετουργικός προγραμματισμός κακοποίησης είναι πολύ διαδομένος, είναι πολύ καλά οργανωμένος από υψηλή εσωτερική πληροφόρηση που δεν είναι πουθενά δημοσιευμένη, δεν υπάρχει σε κανένα βιβλίο η ομιλία είτε στις ΗΠΑ είτε σε ξένη χώρα. Οι άνθρωποι λένε, «Ποιος είναι ο σκοπός αυτού του πράγματος;» Η καλύτερη μου υπόθεση για το ποιος είναι ο σκοπός που θέλουν ένα στρατό Μαντζουριανών Υποψήφιων, δεκάδες χιλιάδες ρομπότ που θα κάνουν πορνεία, θα κάνουν ταινίες, θα κάνουν λαθρεμπόριο ναρκωτικών, θα εμπλακούν στο παγκόσμιο λαθρεμπόριο όπλων, όλα τα είδη πολύ προσοδοφόρων πραγμάτων και να κάνουν την προσφορά τους και τελικά οι μεγαλομανιακοί στην κορυφή να πιστεύουν ότι έχουν δημιουργήσει ένα Σατανικό Τάγμα, απόλυτα ελεγχόμενο, που θα κυβερνήσει τον κόσμο.

Οι προγραμματιστές του Monarch προκαλούν βαθιά τραύματα στα υποκείμενα μέσω της χρήσης ηλεκτροσόκ, βασανιστηρίων, κακοποίηση και παιχνίδια μυαλού για να τα αναγκάσουν να αποσυνδεθούν από την πραγματικότητα, μια φυσική ανταπόκριση σε μερικούς ανθρώπους όταν αντιμετωπίζουν αφόρητο πόνο. Η ικανότητα του υποκειμένου να διαχωριστεί είναι κύριο προαπαιτούμενο και γίνεται πιο εύκολα στα παιδιά που προέρχονται από οικογένειες που έχουν έχουν υποστεί επί πολλές γενεές. Η νοητική αποσύνδεση επιτρέπει στους χειριστές να δημιουργήσουν προσωπικότητες ταπετσαρία στην ψυχή του υποκειμένου, οι οποίες μπορούν να προγραμματιστούν και να ενεργοποιηθούν κατά βούληση.

Ο προγραμματισμός νοητικού ελέγχου που βασίζεται στα τραύματα μπορεί να ορισθεί σαν συστηματικά βασανιστήρια που μπλοκάρουν την συνειδητή διαδικασία (μέσω πόνου, τρόμου, ναρκωτικών, ψευδαισθήσεως, αισθητηριακή στέρηση, αισθητηριακή υπερ-διέγερση, στέρηση οξυγόνου, κρύο, ζέστη, περιστροφές, διέγερση του εγκεφάλου και συχνά μέχρι θανάτου), και στη συνέχεια χρησιμοποιούν υποδείξεις ή και κλασική τεχνική των χειριστών (σύμφωνα με καθιερωμένες αρχές τροποποίηση της συμπεριφοράς) για να εμφυτευόσουν σκέψεις, οδηγίες και αντιλήψεις στο ασυνείδητο νου, συχνά σε νεοσυσταθέν τραύμα που προκαλείται στα διασπασμένες ταυτότητες, που εξαναγκάζουν το θύμα να, αισθάνεται, σκέφτεται η να αντιλαμβάνεται πράγματα σύμφωνα με τους σκοπούς του προγραμματιστή.

Το ζητούμενο είναι το θύμα να ακολουθεί οδηγίες χωρίς καμία συνειδητή επίγνωση, περιλαμβάνοντας εκτέλεση των πράξεων κατά σαφή παραβίαση των ηθικών αρχών του θύματος, πνευματικές πεποιθήσεις και θέληση. Η εγκατάσταση του προγράμματος νοητικού προγραμματισμού βασίζεται στην ικανότητα του θύματος να αποσυνδέεται από τον εαυτό του, κάτι το οποίον επιτρέπει στην δημιουργία των προσωπικοτήτων ταπετσαρίας να «κρατάνε» και να «κρύβουν» τον προγραμματισμό. Ήδη τα αποσυνδεδεμένα παιδιά είναι πρωταρχικοί «υποψήφιοι» για προγραμματισμό. Ο νοητικός προγραμματισμός Monarch χρησιμοποιείται από διάφορα γκρουπ και οργανώσεις για διάφορους σκοπούς. Σύμφωνα με τον Fritz Springmeier, αυτά τα γκρούπ είναι γνωστά ως «Το Δίκτυο» και σχηματίζουν την ραχοκοκαλιά της ΝΤΠ.

Προέλευση του Ονόματος: Το όνομα του νοητικού ελέγχου Monarch έχει πάρει το όνομα του από την πεταλούδα Monarch. Ένα έντομο που ξεκινά την ζωή του σαν σκουλήκι, να αντιπροσωπεύει το μη αναπτυγμένο δυναμικό και, μετά από μια περίοδο cocooning [προγραμματισμού] ξαναγεννιέται σαν μια όμορφη πεταλούδα [ο σκλάβος του Monarch]. Μερικά χαρακτηριστικά που υπάρχουν ειδικά στην πεταλούδα Monarch είναι επίσης εφαρμόσιμα στον νοητικό έλεγχο.

Ένας από τους πρωταρχικούς λόγους που το πρόγραμμα νοητικού προγραμματισμού ονομάστηκε προγραμματισμός Monarch λόγω της πεταλούδας Monarch. Η πεταλούδα Monarch μαθαίνει που γεννήθηκε (τις ρίζες της) και περνά αυτήν την γνώση γενετικά στους απογόνους της (από γενιά σε γενιά). Αυτό ήταν ένα από τα ζώα κλειδιά που ειδοποίησε τους επιστήμονες, ότι η γνώση μπορεί να περάσει γενετικά. Το πρόγραμμα Monarch βασίζεται στους σκοπούς των Ιλλουμινάτι και των Ναζί να δημιουργήσουν την Ανώτερη φυλή μέσω της γενετικής. Εάν η γνώση μπορεί να περάσει γενετικά (πράγμα που γίνεται), τότε είναι σημαντικό ότι πρέπει να βρεθούν γονείς που μπορούν να περάσουν την σωστή γνώση, σε αυτά τα θύματα που έχουν επιλεχθεί για τον νοητικό έλεγχο Monarch.

Όταν ένα πρόσωπο υφίσταται τραύμα από ηλεκτροσόκ, παρατηρείται ένα αίσθημα ζάλης, σαν κάποιος να αιωρείται ή να φτερουγίζει σαν πεταλούδα. Υπάρχει επίσης μια συμβολική αντιπροσώπευση που αφορά στην μεταμόρφωση αυτού του όμορφου εντόμου, από μια κάμπια στο κουκούλι (αδράνεια), σε μια πεταλούδα (νέα δημιουργία) η οποία θα επιστρέψει στο σημείο καταγωγής της. Τέτοιο είναι το μεταναστευτικό πρότυπο που κάνει αυτό το είδος μοναδικό.




Μέθοδος: Το θύμα/επιζών αποκαλείται «σκλάβος» από τον προγραμματιστή/χειριστή, που αντίστοιχα θεωρείται σαν «κύριος» η «θεός». Περίπου το 75% είναι γυναίκες, καθόσον έχουν υψηλότερη αντοχή στον πόνο και τείνουν να αποσυνδέονται περισσότερο από τους άντρες. Οι χειριστές του Monarch επιζητούν την διαμερισματοποίηση της ψυχής του υποκειμένου τους σε πολλαπλές και διαφορετικές εναλλακτικές προσωπικότητες χρησιμοποιώντας τον τραυματισμό για να προκαλέσουν την αποσύνδεση.










Τα παρακάτω είναι μια μερική λίστα αυτών των μορφών βασανισμού.



1. Κακομεταχείριση και βασανιστήρια.

2. Περιορισμός σε κουτιά, κλουβιά, φέρετρα, κλπ, η ταφή [συχνά με ένα άνοιγμα η σωλήνα για το οξυγόνο].

3. Περιορισμός με σχοινιά, αλυσίδες, χειροπέδες, κλπ.

4. Σχεδόν πνίξιμο.

5. Ακραίες θερμοκρασίες ζέστης και κρύου, περιλαμβάνοντας βύθιση σε παγωμένο νερό και καυστικά χημικά.

6. Γδάρσιμο [μόνον τα επάνω τμήματα του δέρματος αφαιρούνται σε θύματα που έχουν σκοπό να επιβιώσουν].

7. Στριφογύρισμα.

8. Εκτυφλωτικό φώς.

9. Ηλεκτρικό σοκ.

10. Εξαναγκασμένη κατάποση επιθετικών υγρών και υλών, όπως αίμα, ούρα, κόπρανα, σάρκα, κλπ.

11. Κρέμασμα σε επώδυνες θέσεις η ανάποδα.

12. Πείνα και δίψα.

13. Στέρηση ύπνου.

14. Συμπίεση του σώματος με βάρη και συσκευές.

15. Αισθητηριακή στέρηση.

16. Ναρκωτικά για να δημιουργήσουν ψευδαίσθηση, σύγχυση και αμνησία, συχνά δίνεται με ένεση ή ενδοφλεβίως.

17. Κατάποση ή ενδοφλέβια χορηγούμενες τοξικές χημικές ουσίες για να δημιουργήσουν πόνο ή ασθένεια, συμπεριλαμβανομένων των παραγόντων χημειοθεραπείας.

18. Τράβηγμα των άκρων η εξάρθρωση.

19. Τοποθέτηση φιδιών, αραχνών, σκουληκιών, ποντίκια και άλλα ζώα για να προκαλέσουν φόβο και αηδία.

20. Επιθανάτιες εμπειρίες, συνήθως ασφυξία από πνιγμό ή πνιγμό, με άμεση ανάνηψη.

22. Αναγκασμένοι να εκτελέσουν ή να παραστούν μάρτυρες, στα βασανιστήρια και τη θυσία των ανθρώπων και των ζώων, συνήθως με μαχαίρια.

23. Η αναγκαστική συμμετοχή σε δουλεία.

24. Καταχρηστική εγκυμοσύνη, το έμβρυο στη συνέχεια παιρνόταν με έκτρωση για τελετουργική χρήση, ή το μωρό έχει παρθεί για θυσία ή υποδούλωση.

25. Πνευματική κακοποίηση για να προκαλέσει στα θύματα την αίσθηση ότι βρίσκονται υπό κατάληψη, παρενοχλούνται και ελέγχονται εσωτερικά από πνεύματα ή δαίμονες.

26. Βεβήλωση των Ιουδαιο-Χριστιανικών πιστεύω και μορφών λατρείας, αφιέρωση στον Σατανά ή άλλες θεότητες.

27. Κακοποίηση και ψευδαίσθηση για να πείσουν τα θύματα ότι ο Θεός είναι κακός, όπως να πείσουν ένα παιδί ότι ο Θεός το έχει κακοποιήσει.

28. Χειρουργική επέμβαση για να βασανίσουν, να πειραματιστούν, ή να προκαλέσουν την αντίληψη των σωματικών ή πνευματικών βομβών ή εμφυτεύσεις.

29. Βλάβες η απειλές βλαβών στην οικογένεια, τους φίλους, τους αγαπημένους, τα κατοικίδια ζώα, και άλλα θύματα, για να αναγκαστούν σε συμμόρφωση.

30. Χρήση της ψευδαίσθησης και της εικονικής πραγματικότητας για να προκαλέσει σύγχυση και να δημιουργήσει μη αξιόπιστη αποκάλυψη.

Η βάση της επιτυχίας του προγράμματος νοητικού ελέγχου Monarch είναι οι διαφορετικές προσωπικότητες η κομμάτια προσωπικότητας αποκαλούμενα alters μπορούν να δημιουργηθούν που δεν γνωρίζουν η μια την άλλη, αλλά αυτός που ελέγχει το σώμα σε διαφορετικές χρονικές περιόδους. Τα τείχη της αμνησίας που χτίζονται με τα τραύματα, σχηματίζουν μια προστατευτική ασπίδα μυστικότητος που προστατεύει τους δράστες από το να αποκαλυφθούν και προλαμβάνει τις μπροστινές προσωπικότητες που ελέγχουν το σώμα τον περισσότερο καιρό να γνωρίζουν το πώς δουλεύει η πως χρησιμοποιούνται τα alters.

Η ασπίδα της μυστικότητας επιτρέπει στα μέλη της λατρείας να ζουν και να εργάζονται κοντά σε άλλους ανθρώπους και να παραμένουν τελείως μη ανιχνεύσιμοι.

Τα εμπρόσθια alters μπορεί να είναι υπέροχοι Χριστιανοί, και τα βαθύτερα alters να είναι ο χειρότερος τύπος Σατανικού τέρατος, ένα είδος Dr. Jekyll/Mr. Hyde. Σε μεγάλο βαθμό διακυβεύεται η διατήρηση της μυστικότητας της υπηρεσίας πληροφοριών ή της απόκρυφης ομάδας η οποία ελέγχει το σκλάβο. Ο βαθμός επιτυχίας αυτού του τύπου του προγραμματισμού είναι υψηλός αλλά όταν αποτυγχάνει, οι αποτυχίες απορρίπτονται μέσω του θανάτου. Κάθε τραύμα και βασανιστήριο εξυπηρετεί ένα σκοπό. Σε μεγάλο βαθμό ο πειραματισμός και η έρευνα καταναλωθήκανε στο να βρουν τι πρέπει να κάνουν και τι όχι. Φτιαχτηκαν διαγράμματα που δείχνουν πόσα βασανιστήρια σε δεδομένο βάρος σώματος και σε δεδομένη ηλικία μπορεί να αντέξει χωρίς να πεθάνει.

Λόγω των σοβαρών τραυμάτων που προκαλούνται μέσω ηλεκτροσόκ, την κακοποίηση και άλλες μεθόδους, το μυαλό χωρίζεται σε εναλλακτικές προσωπικότητες από τον πυρήνα. Παλιότερα ονομαζόταν Πολλαπλή Διαταραχή της Προσωπικότητας, στο παρόν αναγνωρίζεται ως Διασχιστική Διαταραχή της Ταυτότητας και είναι η βάση του προγραμματισμού MONARCH. Περαιτέρω εγκλιματισμός του νου του θύματος μέσω υπνωτισμού, διπλό-δέσιμο εξαναγκασμού, αναστροφές ηδονής –πόνου, τροφή, νερό, ύπνος και αισθητηριακή απομόνωση, μαζί με διάφορα ναρκωτικά που μεταβάλουν ορισμένες εγκεφαλικές λειτουργίες.

Η αποσύνδεση έτσι επιτυγχάνεται τραυματίζοντας το υποκείμενο, χρησιμοποιώντας συστηματική κακοποίηση και επίσης τρομακτικές αποκρυφιστικές τελετές. Όταν δημιουργηθεί ένα σχίσμα στον πυρήνα της προσωπικότητας, ένας «εσωτερικός κόσμος» μπορεί να δημιουργηθεί και εναλλακτικές προσωπικότητες μπορούν να προγραμματιστούν χρησιμοποιώντας τέτοια εργαλεία όπως η μουσική, οι ταινίες, ειδικά οι παραγωγές του Disney και παραμύθια. Αυτά τα οπτικά και ηχητικά βοηθήματα ενισχύουν την διαδικασία προγραμματισμού χρησιμοποιώντας εικόνες, σύμβολα, έννοιες και παραδοχές. Τα δημιουργημένα alters μπορούν να προσπελαστούν χρησιμοποιώντας λέξεις ενεργοποίησης ή σύμβολα που έχει προγραμματιστεί στον ψυχισμό του ατόμου από τον χειριστή.

Μερικές από τις πλέον κοινές εσωτερικές εικόνες που βλέπουν οι σκλάβοι του νοητικού ελέγχου, το Καβαλιστικό Δέντρο της ζωής, βρόχους απείρου, αρχαία σύμβολα και γράμματα, ιστούς αράχνης, καθρέπτες, σπάσιμο γυαλιών, μάσκες, λαβυρίνθους, δαίμονες, πεταλούδες, κλεψύδρες, ρολόγια και ρομπότ. Αυτά τα σύμβολα τοποθετούνται πολύ συχνά στις δημοφιλείς ταινίες και τα βίντεο για δύο λόγους: για να αποευαισθητοποιήσουν την πλειοψηφία του πληθυσμού, χρησιμοποιώντας υποσυνείδητα μηνύματα και νευρο-γλωσσικού προγραμματισμού για να κατασκευάσουν σκοπίμως συγκεκριμένες ωθήσεις και τα κλειδιά για τον προγραμματισμό βάσης των εξαιρετικά ευαίσθητων παιδιών MONARCH.

Μερικές από τις ταινίες που χρησιμοποιούνται στον προγραμματισμό του Monarch, περιλαμβάνουν Τον Μάγο του Οζ, Η Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων, Πινόκιο και η Ωραία Κοιμώμενη. Η ταινία Ο Μάγος του Οζ χρησιμοποιείται από τους χειριστές του Monarch για να προγραμματίσουν τους σκλάβους. Τα σύμβολα και οι έννοιες της ταινίας γίνονται σκανδαλισμοί στο μυαλό του σκλάβου και επιτρέπουν εύκολη πρόσβαση στο μυαλό του σκλάβου από τον χειριστή. Στην λαϊκή κουλτούρα, καλυμμένες αναφορές στον προγραμματισμό Monarch συχνά χρησιμοποιούν αναλογίες από τον Μάγο του Οζ και την Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, δίνεται στον σκλάβο μια συγκεκριμένη ερμηνεία της ιστορίας της ταινίας για να την ενίσχυση του προγραμματισμού. Για παράδειγμα, ένας σκλάβος που παρακολουθεί τον Μάγο του Οζ διδάσκεται ότι «κάπου στο ουράνιο τόξο» βρίσκεται το «ευτυχισμένο μέρος» όπου οι αποσυνδεδεμένοι τραυματισμένοι σκλάβοι, πρέπει να πάνε για να γλυτώσουν τον αφόρητο πόνο που υφίστανται.

Χρησιμοποιώντας την ταινία, οι προγραμματιστές ενθαρρύνουν τους σκλάβους να «πάνε πέρα από το ουράνιο τόξο» και να αποσυνδεθούν, διαχωρίζοντας αποτελεσματικά τα μυαλά τους από το σώμα τους. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, θα βρει ότι είναι πιο εύκολο να υπνωτίσει παιδιά, εάν ξέρει πώς να το κάνει. Μια μέθοδος που είναι αποτελεσματική είναι να πεί στα μικρά παιδιά, «Φανταστείτε ότι παρακολουθείτε το αγαπημένο σας τηλεοπτικό σόου.» Αυτός είναι ο τρόπος που οι ταινίες του Disney και τα άλλα σόου είναι τόσο σημαντικά για τους προγραμματιστές. Είναι το τέλειο υπνωτιστικό εργαλείο για να αποσυνδέσουν το μυαλό του παιδιού προς την σωστή κατεύθυνση για αυτούς.

Οι προγραμματιστές χρησιμοποιούσαν ταινίες σχεδόν από την πρώτη μέρα για να βοηθήσουν τα παιδιά να μάθουν τα υπνωτιστικά σενάρια. Εάν ο υπνωτιστής επιτρέψει στο παιδί να δημιουργήσει τις δικές του εικόνες, οι υπνωτιστικές υποβολές θα είναι ισχυρότερες. Αντί να πει στο παιδί το χρώμα ενός σκύλου, ο προγραμματιστής μπορεί να ρωτήσει το παιδί. Εδώ είναι που τα βιβλία και τα φιλμ που τους δείχνουν μπορούν να βοηθήσουν να οδηγήσει το παιδί προς την κατεύθυνση που επιθυμεί.

Εάν ο υπνωτιστής μιλάει σε ένα παιδί, πρέπει να προσέξει πολύ να μην αλλάξει τον τόνο της φωνής του και να έχει ομαλές μεταβάσεις. Τα περισσότερα από τα φιλμ του Disney χρησιμοποιούνται για προγραμματιστικούς σκοπούς. Ορισμένα από τα φιλμ είναι ειδικά σχεδιασμένα για νοητικό έλεγχο.

Κοίτα προσεκτικά στο βίντεο την Beyonce αλλά και τον “σύντροφο” της.


Επίπεδα του Προγραμματισμού Monarch

Τα επίπεδα του προγραμματισμού Monarch προσδιορίζουν τις «λειτουργίες» του σκλάβου και ονομάζονται από τα κύματα του μυαλού που βγαίνουν από το Ηλεκτροεγκεφαλογράφημα (EEG).

Τύποι εγκεφαλικών κυμάτων στο EEG: Θεωρείται σαν «γενικός» κανονικός προγραμματισμός, η ΑΛΦΑ είναι εντός της προσωπικότητας ελέγχου βάσης. Χαρακτηρίζονται από εξαιρετικά έντονη διατήρηση της μνήμης, μαζί με σημαντικά αυξημένη σωματική δύναμη και οπτική οξύτητα. Ο προγραμματισμό Άλφα, επιτυγχάνεται μέσω σκόπιμης υποδιαίρεσης της προσωπικότητας των θυμάτων, που στην ουσία, προκαλεί μια διαίρεση του εγκεφάλου σε αριστερό και δεξιό, επιτρέποντας μια προγραμματισμένη ένωση του Αριστερού και του Δεξιού μέσω της διέγερσης της νευρωνικής οδού.

Η ΒΗΤΑ αναφέρεται ως «σεξουαλικός» προγραμματισμός (σκλάβοι). Αυτός ο προγραμματισμός εξουδετερώνει όλες τις ηθικές πεποιθήσεις που έχουν μάθει και διεγείρει το πρωτόγονο ένστικτο, στερούμενοι αναστολών. Τα «γατάκια» alters, οι “κόκκινες γυναίκες” οι πορνοστάρ, προήλθαν από αυτό το επίπεδο. Γνωστός ως προγραμματισμός της Γατούλας, είναι ο πιο εμφανής προγραμματισμός καθόσον ορισμένες γυναίκες διασημότητες, μοντέλα, ηθοποιοί και τραγουδιστές έχουν υποβληθεί σε αυτό το είδος του προγραμματισμού. Στην λαϊκή κουλτούρα, το ντύσιμο με ρούχα με εκτυπώσεις αιλουροειδών, συχνά υποδεικνύουν “Γατίσιο” προγραμματισμό.

Η ΔΕΛΤΑ είναι γνωστή ως «δολοφονικός» προγραμματισμός και αναπτύχθηκε αρχικά για την κατάρτιση ειδικών παραγόντων ή ελίτ στρατιώτες (π.χ. Delta Force, First Earth Battalion, Mossad, κλπ.) σε κρυφές επιχειρήσεις. Η βέλτιστη παραγωγή αδρεναλίνης και ελεγχόμενης επιθετικότητας είναι προφανής. Τα υποκείμενα στερούνται του φόβου και είναι πολύ συστηματικά κατά την εκτέλεση της αποστολής τους. Οδηγίες αυτοκαταστροφής ή οδηγίες αυτοκτονίας είναι πολυεπίπεδες σε αυτό το επίπεδο.

Η ΘΗΤΑ θεωρείται ότι είναι «ψυχικός» προγραμματισμός. Οι γραμμές αίματος, αυτές που προέρχονται από τις πολλαπλών γενεών Σατανικές οικογένειες, προσδιορίστηκαν να εμφανίζουν μεγαλύτερη τάση για να έχουν τηλεπαθητικές ικανότητες, από ό,τι οι μη προερχόμενοι από τις Σατανικές γραμμές αίματος. Λόγω των προφανών περιορισμών, πάντως, διάφορες μορφές ηλεκτρονικών συστημάτων νοητικού ελέγχου, εξελίχθηκαν και εισήχθηκαν, ονομαστικά, βιο-ιατρικές ανθρώπινες τηλεμετρικές συσκευές (εμφυτεύσεις εγκεφάλου), κατευθυνόμενα λέιζερ που χρησιμοποιούν μικροκύματα /η ηλεκτρομαγνητισμό γενικότερα. Αναφέρεται ότι χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό, με προηγμένους υπολογιστές, σοφιστικές, και δορυφορικά συστήματα παρακολούθησης.

Επίλογος: Είναι δύσκολο να παραμείνει κανείς αντικειμενικός, όταν περιγράφει την φρίκη που υποφέρουν οι σκλάβοι του Monarch. Η υπερβολική βία, η κατάχρηση, τα νοητικά βασανιστήρια και τα σαδιστικά παιχνίδια που επιβλήθηκαν στα θύματα από «διακεκριμένους επιστήμονες» και υψηλόβαθμους αξιωματικούς αποδεικνύουν την ύπαρξη μιας πραγματικής «σκοτεινής πλευράς» στις δυνάμεις της ΝΤΠ. Παρ’ όλες τις αποκαλύψεις, τα ντοκουμέντα και τους πληροφοριοδότες, μια μεγάλη πλειοψηφία του πληθυσμού αγνοεί, απορρίπτει ή αποφεύγει το ζήτημα συνολικά. Πάνω από ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Αμερικανοί έχουν προγραμματιστεί με τραυματικό νοητικό έλεγχο από το 1947 και η CIA δημόσια παραδέχτηκε τα προγράμματα της νοητικού ελέγχου το 1970.

Ταινίες όπως ο Μαντζουριανός υποψήφιος, έχουν αναφερθεί απ’ ευθείας στο αντικείμενο, ακόμα και δείχνοντας πραγματικές τεχνικές, όπως το ηλεκτροσόκ, την χρήση λέξεων σκανδαλισμού και την χρήση εμφυτευμάτων μικροτσίπ. Αρκετές δημόσιες φιγούρες που βλέπουμε στην τηλεόραση [δες επάνω το βιντεο] και στις οθόνες του κινηματογράφου είναι νοητικοί σκλάβοι. Διάσημοι άνθρωποι όπως οι Candy Jones, Celia Imrie και ο Sirhan Sirhan έχουν καταγραφεί και αποκαλύπτονται οι εμπειρίες τους έλεγχου του νου … και όμως το ευρύ κοινό ισχυρίζεται ότι «δεν μπορεί να υπάρχει». Η έρευνα και τα κεφάλαια που έχουν επενδυθεί στο πρόγραμμα Monarch πάντως δεν εφαρμόζονται μόνον στους νοητικούς σκλάβους. Πολλές από τις προγραμματιστικές τεχνικές σε αυτά τα πειράματα εφαρμόζονται μαζικά μέσω των ΜΜΕ. Τα καθημερινά νέα, οι ταινίες, τα μουσικά βίντεο, οι διαφημίσεις και τα τηλεοπτικά σόου σχεδιάστηκαν χρησιμοποιώντας τα πιο προηγμένα στοιχεία για την ανθρώπινη συμπεριφορά που έχουν καταρτιστεί ποτέ. Πολλά προέρχονται από τον προγραμματισμό Monarch.



Ετσι ελέγχουν το κοπάδι.

Ο Johnny Depp, βρισκόταν στη σκηνή για να παρουσιάσει ένα από τα πρώτα βραβεία και συγκεκριμένα του καλύτερου ντοκιμαντέρ που πήγε στο Μάικ Μάγιερς για το «Supermensch: the Legend of Shep Gordon». Ξεκίνησε με το να λέει, γελώντας, πως το μικρόφωνο που ήταν μπροστά του, του φαινόταν ως «το πλέον περίεργο που έχει δει στη ζωή του» και όταν ο συντονιστής του CBS προσπάθησε να «σώσει» την κατάσταση, ο Johnny Depp έδειξε πως “υπερασπίστηκε σθεναρά” την δυνατότητά του να διαβάσει το autocue που έτρεχε μπροστά του.

Ξεκινώντας όμως να μιλάει για το επικείμενο βραβείο, ο Depp δεν μπορούσε να βρει τις κατάλληλες λέξεις και να σκοντάφτει διαρκώς, ενώ το ίδιο συνεχίστηκε και αργότερα για να διακοπεί από διαφημιστικά μηνύματα. Το προφανές, για όποιους δεν γνωρίζουν, είναι να υποθέσουν, ότι ήταν «πιωμένος» αλλά αυτό απέχει από την πραγματικότητα. Οι άνθρωποι ζουν ΥΠΟΘΕΤΟΝΤΑΣ και σπάνια ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ το οτιδήποτε στην ζωή τους.

Ο Johnny Depp είναι καθαρόαιμος ερπετοειδής, από αυτούς που αλλάζουν σχήμα ανοιγοκλείνοντας την αλυσίδα του DNA, δεν είναι περασμένος από το πρόγραμμα Monarch αυτό το έκανε γιατί είναι στο δικό τους πρόγραμμα ξεγελάσματος των ανθρώπων, ότι και καλά, «έχουμε τις ίδιες αδυναμίες». Όπως και στους ανθρώπους του προγράμματος Monarch και στις κάστες των δρακοειδών, παίρνουν εντολή να δολοφονηθούν, εξυπηρετώντας την δική τους ατζέντα, με την υποσχετική ότι θα βρεθούν στο Πάνθεον των δικών τους «Ηλύσιων Πεδίων» όπως π.χ. οι αρχηγοί συγκροτημάτων ροκ που κάθονται και δολοφονούνται. Η Beyoncé, από την άλλη είναι διαφορετική περίπτωση, έχει μετατραπεί γενετικά από άνθρωπος σε υβρίδιο δράκου και έχει περάσει τους αντίστοιχους προγραμματισμούς. Δείτε την στο πρώτο βίντεο.

Ένα μυστικό που δεν είναι μυστικό Πολεμείστε την λεγόμενη Νέα Τάξη Πραγμάτων Τώρα

Βρείτε τι δεν θέλουν να ξέρετε. Κάντε τι δεν θέλουν να κάνετε.

Υπάρχει ένα μυστικό, που δεν είναι μυστικό, πολύ απλό και αποτελεσματικό που χρησιμοποιείτε σε όλον τον πλανήτη από όσους το έχουν ανακαλύψει και χρησιμοποιούν τα ευεργετικά του αποτελέσματα, στην καθημερινότητα τους και στην υγεία τους. Οι δυνάμεις της λεγόμενης Νέας Τάξης, φοβούνται τους ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ περισσότερο από κάθε τι, γιατί δουλεύουν σε πολλά επίπεδα και εξουδετερώνουν τις αρνητικές ενέργειες DOR που εστιάζονται πάνω στους ανθρώπους σε Παγκόσμιο επίπεδο.

Για να κάνεις κάτι σχετικά με οποιοδήποτε θέμα απαιτείται να έχεις Δύναμη και μάλιστα Ισχυρή Δύναμη, πως θα αποκτήσεις Δύναμη όταν όλα γύρω σου σε καθιστούν αδύναμο; Αυτή είναι μια σημαντική ερώτηση να απαντήσεις αν θέλεις να μην είσαι θύμα. Σκονάκι για βοήθεια αναζήτησε στο
orgonodrome.gr



***

@Ion Maggos








































terrapapers.com


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου